דוד אצרף משקף את הרגשות בסינגל חדש: ענני

דוד אצרף -ענני

הזמר דוד אצרף יוצא בסינגל שני מתוך האלבום אולפן חדש. 'ענני' – טקסט אמיתי המשקף את הרגשות של ימים פחות שמחים, שאין אנו נותנים לאחר להרגיש זאת עלינו, ומבקשים מבורא עולם –ענני. את השיר כתב והלחין גילי זכאי, בהפקה מוזיקלית של תמיר צור.

דוד בן 35 יליד ירושלים, משחר נעוריו החל את דרכו אל החזנות, מה שהקנה לו ידע רחב ומעמיק בתורת המאקמים והפיוט. ברזומה של דוד ארבעה אלבומים; עם הראשון מבינהם פרץ לפני כעשור עם הלהיט 'זך אל אתה' שנשא את שם האלבום. אלבומו השני והכפול 'אנא' יצא בשנת 2004, אלבומו השלישי 'אנסך דמעי' יצא בשנת 2007, והרביעי היה אלבום סליחות אותנטי .

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט מרגש: “דיבור של הלב”

השיר, העוסק בכוחה של מנגינה ובדיבור הפנימי בין אב לבנו, מביא ניגון פנימי, עוצמתי וכנה שמתחבר ישירות אל הלב, ומלווה בקליפ מרגש המציג רגעים שקטים ונטולי מילים בין אב לבן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד סיטבון בסינגל שנכתב בימי המלחמה: "להתבונן נכון"

"להתבונן נכון" – סינגל שנכתב מתוך תחושת חוסר מוצא וכאב עמוק של אדם שלא רואה עתיד ברור. תחושה שכלל עם ישראל הכיר בשנתיים האחרונות של מלחמה, שבר וחוסר וודאות.

להאזנה ←