דוד אצרף משקף את הרגשות בסינגל חדש: ענני

דוד אצרף -ענני

הזמר דוד אצרף יוצא בסינגל שני מתוך האלבום אולפן חדש. 'ענני' – טקסט אמיתי המשקף את הרגשות של ימים פחות שמחים, שאין אנו נותנים לאחר להרגיש זאת עלינו, ומבקשים מבורא עולם –ענני. את השיר כתב והלחין גילי זכאי, בהפקה מוזיקלית של תמיר צור.

דוד בן 35 יליד ירושלים, משחר נעוריו החל את דרכו אל החזנות, מה שהקנה לו ידע רחב ומעמיק בתורת המאקמים והפיוט. ברזומה של דוד ארבעה אלבומים; עם הראשון מבינהם פרץ לפני כעשור עם הלהיט 'זך אל אתה' שנשא את שם האלבום. אלבומו השני והכפול 'אנא' יצא בשנת 2004, אלבומו השלישי 'אנסך דמעי' יצא בשנת 2007, והרביעי היה אלבום סליחות אותנטי .

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד וקובי ברומר בדואט ישיבתי חדש – "אנעים זמירות"

אחרי שורת סינגלים באווירה ישראלית ששחררו כל אחד בנפרד, ואלבום חסידי שמתבשל אצל ברומר, אלחנן אלחדד וקובי ברומר חוברים יחד ומשיקים את "אנעים זמירות", להיט ישיבתי אותנטי, סוחף ומרגש

להאזנה ←