אוחילה לקל – קונצרט חזנות לקראת הימים הנוראים

המועצה האזורית גוש עציון מקיימת זו השנה השנייה ברציפות את הקונצרט "אוחילה לא-ל", בו ישולבו ניגונים, קטעי-תפילה וחזנות לקראת הימים הנוראים הבעל"ט. השנה ישתתפו בקונצרט: החזן הראשי לצה"ל, סגן-אלוף שי אברמסון, והחזנים צבי וייס ודני כלטוב.

את החזנים תלווה מקהלת מכון תל-אביב לחזנות בניצוחו של החזן נפתלי הרשטיק, הנחשבת לאחת ממקהלות החזנות הטובות בעולם, בשילוב עם הרכב מוזיקלי מקצועי בניהולו של רימונד גולדשטיין.

הנחייה וקטעי-קישור: אסף קליין, שדרן רדיו גלי-ישראל, שגם יקליטו את הקונצרט וישדרו אותו במועד אחר.

הקונצרט מתקיים ביוזמתה של רכזת המוזיקה והתרבות-התורנית במועצה, הגב' סימה גל, ובהפקתו של יהודה קלמן שהבטיח לנו רפרטואר מעניין במיוחד וקונצרט של פרקי-תפילה וחזנות ברמה הגבוהה ביותר.

יום חמישי הקרוב, ט"ז אלול תשע"ג בשעה 20:30 במתנס גוש עציון. כרטיסים ניתן להזמין בטלפון: 02-9937999

אוחילה לקל

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←