הפייטן יצחק פנחסי מפתיע באלבום חדש לימים נוראים

יצחק פנחסי - אבינו מלכנו

'אבינו מלכנו' – כך נקרא אלבום הביכורים החדש של התגלית הצעירה והרעננה בתחום המוזיקה הפיוטית והתפילות יצחק פנחסי, אמן צעיר ומבטיח, עם קול וסלסולים בוגרים.

החזן והפייטן יצחק פנחסי (23) החל את דרכו המוזיקלית בגיל 9 בבית הכנסת לצד אביו שמשמש כחזן בית הכנסת. כמו כן, שימש כחזן בימים נוראים ובחגי ישראל בקהילות שונות בארץ ובעולם. הוא ניחן בקול וכשרון ייחודי ונדיר, מאז ומתמיד מכריו זוכרים אותו שר ומחזן מאירועים והופעות ועד אירועים משפחתיים.

בשנים האחרונות ניהל את להקת ילדי בית הספר ניצני הדרום בדימונה ואף הופיעו על כמה במות מכובדות. כעת, יוצא יצחק באלבום מלא – 'אבינו מלכנו' הכולל שמונה-עשר קטעי תפילות וסליחות הקשורות באופן ישיר לנוסח התפילה הירושלמי בימים הנוראים. את האלבום ניהל והפיק מוזיקלית אבי ז'אנו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'חון תחון' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי ריבו במתנה לחג לעם ישראל – "לא לחינם"

הזמר והיוצר ישי ריבו משיק שיר חדש המלווה במסר של חיזוק לקראת חג הפסח. השיר, שנכתב והולחן על ידי ריבו, נולד מתוך תחושותיו בתקופה האחרונה ומבקש להפיח תקווה בצל המציאות הביטחונית המורכבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המאשאפ של מוטי עויזר וצביקי נוילנדר – "יחד ננצח"

בעיצומה של מלחמת שאגת הארי ולקראת חג הפסח הבא עלינו לטובה, ימים מורכבים של כאב וחרדה לצד ניסים גלויים ותחושת תקומה, הזמר מוטי עויזר ואומן הקלידים צביקי נוילנדר נכנסו אל האולפן.

להאזנה ←