רולי דיקמן מבקש "קולנו תשמע" בתוככי מחנה אושויץ

רולי דיקמן - קולנו תשמע

רולי דיקמן, נחשב לאחד מזמרי החתונות המבוקשים והמצליחים בארץ. בין היתר השתתף דיקמן, באלבום של ארגון "דרשו" לכבוד מעמד סיום הש"ס. ביצע שיר לכבוד מעמד חנוכת הכוללים של ישיבת "תפארת שלמה" בראשות הגרש"ב סורוצקין שליט"א. ואף היה מי שביצע את תשדיר הבחירות של מפלגת "יהדות התורה".

אחרי שנים של הופעות באירועים ועל במות גדולות, בימים אלו דיקמן נמצא בעיצומן של עבודות אינטנסיביות על אלבום הבכורה. לקראת ראש השנה, משיק דיקמן את סינגל הבכורה "קולנו תשמע". המילים שלקוחות מן התחנון של ימי שני וחמישי הולחנו על ידי בחור ישיבה וזכו לעיבוד וההפקה המוסיקלית של המעבד והמפיק המוסיקלי יואלי דיקמן, מה שיצר שיר תפילה מרגש סוחף ועוצמתי.

לשיר צולם וידאו קליפ טרנס-אטלנטי שצולם במספר לוקיישנים מיוחדים, בקרקוב בבתי הכנסת "אייזיק" ו"הרמ"א" ובבית הקברות היהודי המקומי, עיר האבות חברון ובמחנה אושויץ. על הפקת, צילום ובימוי הקליפ הופקד יוני צור.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←