מיוחד: ירחמיאל ביגן ופרחי מיאמי מגיעים לירושלים

אחרי סבב המופעים ברחבי אירופה: פריז, לונדון ואנטוורפן, מגיעים ירחמיאל ביגן ומקהלת הילדים פרחי מיאמי להופעת ענק בלעדית בבנייני האומה בירושלים. בע"ה ביום רביעי, י"ז מנחם אב תש"ע בשעה 19:45.

במופע יציינו פרחי מיאמי 33 שנה לקיום המקהלה וישירו שירים מתוך האלבומים האחרונים: יבוא, משיח ורווח, כמובן גם ממגוון השירים הרחב מאז נוסדה המקהלה וכן ישירו שירים מתוך האלבום החדש שצפוי לראות אור אי"ה בחורף הקרוב.

המופע יציג את פרחי מיאמי באור חדש ובאיכות שלא הכרתם הכוללת טכנלוגיה חדשה של מיקורופונים אלחוטיים המאפשרת לחבורת הדרדקים לקפץ ולכרכר ברחבי הבמה ולתת הופעה מקסימלית .

אמנים אורחים צפויים ליטול חלק בהופעה, בע"ה נעדכן בהמשך.

כרטיסים ברשת נועם הפקות, רח' מלכי ישראל 6 ירושלים ובטל. 077-92-538-078

פרחי מיאמי בירושלים

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

“מי שאתה” – סנדי דינקל בלהיט עם מסר עוצמתי

השיר מדבר בגובה העיניים וקולע למאבק היומיומי המוכר לכולנו – התחושה המעיקה שאנחנו לא מספיק, ושהחיים דורשים מאיתנו להשתנות ללא הרף. במקום זה מציע סנדי להיות "מי שאתה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק אשל משיק סינגל חדש: “להבות”

הזמר איציק אשל משיק סינגל חדש בשם “להבות”, שיר מרגש ועוצמתי המבטא את החיפוש הפנימי של האדם בחיבור שבין ארץ לשמים והניצוץ שממשיך לבעור גם ברגעים של ריקנות ואתגר.

להאזנה ←