גלריה: קונצרט החזנות של 'נשות אמונה' בירושלים

IMG_0135

השבוע התקיים קונצרט החזנות השנתי של 'נשות אמונה' באולם הקונצרטים הנרי קראון בתיאטרון ירושלים, השתתפו טובי חזני העולם החזן סיימון כהן, החזן קולין שחט והחזן הראשי לצה"ל סא"ל שי אברמסון, הכנר גבריאל שוראקי, ילד הפלא שלמה טמרליז נכדו של החזן נפתלי הרשטיק וגבי שחט בנו של החזן קולין שחט, והכל בניהולו המוסיקלי של ריימונד גולדשטיין ובליווי התזמורת הסימפונית ירושלים בניצוחו של המנצח מצרפת רועי אזולאי.

הקונצרט שילב בתוכו מגוון רחב של רפרטואר, מחזנות ועד אופרה, מירושלים ועד ברודווי, והכל בהרמוניה מוזיקלית יוצאת דופן עם החזנים, האמנים והתזמורת הסימפונית ירושלים ובשילוב מחיאות הכפיים הבלתי פוסקות של הקהל הרב באולם.

גלריית תמונות, צילומים: קובי הר צבי.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←