נאור כהן מפציע בסינגל בכורה: לעשות הנכון

נאור כהן - לעשות הנכון

נאור כהן בן 26 גר בכוכב יעקב ואברך בכולל 'בוני ירושלים'. מגיל צעיר שר, מנגן, כותב, מלחין ושר באירועים שונים; בר מצוות חתונות וכו'.

כיום עובד נאור על אלבום בכורה שמבוסס על שירים שכתב והלחין במשך השנים. את השירים כותב מתוך עולם אמוני ורעיונות רוחניים ומשתדל לתת בהם ערך של משמעות שמרומם את השומע מעל סיבוכי החיים והקשיים שבדרך. נאור מאמין שכמו שתפילה צריכה להיות מתוך תורה כך גם שירה צריכה להיות מתוך תורה.

השיר 'לעשות הנכון' הוא השיר הראשון אותו כתב והלחין בהיותו בגיל 19 בעודו בתהליכי התחזקות ובירור דרכו, מתוך רצון אמיתי לצאת לחיים עם דרך נכונה וקרבת אלוקים, תוך צעידה לא פשוטה נגד הרוח הנושבת שמכריחה אותך לעמוד במקום, עד להבנה אמיתית פנימית באמונה ש"הכל לטובה".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מרדכי שפירא חדש לפורים: "עד דלא ידע"

"עד דלא ידע" החדש, משלב מנגינה חגיגית עם וייב פורימי עכשווי עם עומק רוחני נדיר, מיועד לכל מי שמחפש בחגיגות הפורים לא רק שמחה, אלא גם משמעות.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של שי וינר: "תן לי"

"תן לי" הוא שיר- תפילה אישי ועמוק, שבו וינר פונה ישירות אל ריבונו של עולם ומבקש כוח, אומץ וכיוון. לעיתים, וכבר היו דברים מעולם – אדם שמגיע אל התהילה, עלול לפספס את הנקודה שייעד לו ה'

להאזנה ←
אלבומים חדשים

ה"עולמות" של פיני איינהורן באלבום חדש!

"עולמות" הוא מסע בין הנקודות המוזיקליות של פיני 2026, האלבום שמחולק ל3 עולמות שונים, נוסע בין רגש עמוק לבין עולמות הדיפ-האוס, ועד לטראנס חסידי לוהט, ומביא את המאזין ללב של פיני

להאזנה ←