נאור כהן מפציע בסינגל בכורה: לעשות הנכון

נאור כהן - לעשות הנכון

נאור כהן בן 26 גר בכוכב יעקב ואברך בכולל 'בוני ירושלים'. מגיל צעיר שר, מנגן, כותב, מלחין ושר באירועים שונים; בר מצוות חתונות וכו'.

כיום עובד נאור על אלבום בכורה שמבוסס על שירים שכתב והלחין במשך השנים. את השירים כותב מתוך עולם אמוני ורעיונות רוחניים ומשתדל לתת בהם ערך של משמעות שמרומם את השומע מעל סיבוכי החיים והקשיים שבדרך. נאור מאמין שכמו שתפילה צריכה להיות מתוך תורה כך גם שירה צריכה להיות מתוך תורה.

השיר 'לעשות הנכון' הוא השיר הראשון אותו כתב והלחין בהיותו בגיל 19 בעודו בתהליכי התחזקות ובירור דרכו, מתוך רצון אמיתי לצאת לחיים עם דרך נכונה וקרבת אלוקים, תוך צעידה לא פשוטה נגד הרוח הנושבת שמכריחה אותך לעמוד במקום, עד להבנה אמיתית פנימית באמונה ש"הכל לטובה".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

קובי גרינבוים מציג להיט חדש: "דיבר טוב"

בעיצומה של עונת החורף, מציג קובי גרינבוים סינגל חדש וסוחף "דיבר טוב" אותו הלחין שמעון בנצלוביץ' למילים מהמקורות, ועיבדו אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בכל יום תמיד" – הגרסה הקצבית לדואט של פרייזר ובייליס

בעקבות ההצלחה הגדולה של הוצאת הדואט המקורי "בכל יום תמיד" לפני שבועיים, היוצר והזמר ארי פרייזר והזמר-חזן יוסי בייליס גאים להשיק רמיקס חדש, קצבי ודינמי לדואט המדליק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפסקול של טקס הברית – גרסת איציק אשל

הזמר והיוצר איציק אשל ממשיך את שליחותו המוזיקלית להנצחת הפסקול היהודי השורשי, ומשיק מחרוזת חדשה ומרגשת, "מחרוזת שירי ברית".

להאזנה ←