מתי שריקי לא נח ונותן בקצב: לעולם אהבתי

מתי שריקי - לעולם אהבתי

במהלך השנה שעברה הפציע מוזיקאי מחונן חדש ולא מוכר בעולם המוזיקה היהודית. זה התחיל בשיר שהפך ללהיט בתחנות הרדיו הדתיות וברשת האינטרנט, המשיך בקליפ מרגש עם צפיות רבות ביוטיוב והגיע להזמנה להופיע מול האלפים בחברון במסגרת החגיגות בחול המועד פסח.

מתי שריקי (30), מתגורר ב'שבות רחל' וגם עובד בבנימין. אומנם, המוזיקה היא רק תבלין למקצוע אחר ממנו הוא מתפרנס, אבל ניחוחו וטעמו העז של תבלין זה מתפתח ומתעצם בהתאם ליצירה היהודית המוזיקלית שהוא, הגיטרה והפסנתר ממציאים יחד.

כעת מתפנה מתי שריקי, לטפס שלב נוסף בסולם שיביא אותו אל אלבום הבכורה. עם סינגל חדש "לעולם אהבתי", שאינו שיר אהבה, מקלף שריקי שכבה נוספת בנפשו וחוצב מתוך נשמתו סינגל קצבי, נועז ומבטיח. הבשורה החדשה במוסיקה היהודית תופסת תאוצה, עם מילים ולחן שכתב מתי שריקי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוקי סלומון בסינגל חדש: "אולי היום"

השיר החדש של סלמון בלחנו של איצי וואלדנר ומילותיה של מרים ישראלי, לוכד בצורה יפהפייה את מהות האחדות ואת הכוח שטמון בצעדים קטנים.

להאזנה ←
שירים חסידיים

משאיר את החשבונות בצד: אייל בוגט 'רוצה רק אותך' 

"רוצה רק אותך", הסינגל החדש של אייל בוגט, התחיל בכלל מניגון שהוא שר כבר שנים בזמן לימוד הגמרא. משם נולדו המילים, הלחן, והשיר שהתפתח תוך כדי העבודה באולפן. את השיר עיבד והפיק דוד איכילביץ'

להאזנה ←