מתי שריקי לא נח ונותן בקצב: לעולם אהבתי

מתי שריקי - לעולם אהבתי

במהלך השנה שעברה הפציע מוזיקאי מחונן חדש ולא מוכר בעולם המוזיקה היהודית. זה התחיל בשיר שהפך ללהיט בתחנות הרדיו הדתיות וברשת האינטרנט, המשיך בקליפ מרגש עם צפיות רבות ביוטיוב והגיע להזמנה להופיע מול האלפים בחברון במסגרת החגיגות בחול המועד פסח.

מתי שריקי (30), מתגורר ב'שבות רחל' וגם עובד בבנימין. אומנם, המוזיקה היא רק תבלין למקצוע אחר ממנו הוא מתפרנס, אבל ניחוחו וטעמו העז של תבלין זה מתפתח ומתעצם בהתאם ליצירה היהודית המוזיקלית שהוא, הגיטרה והפסנתר ממציאים יחד.

כעת מתפנה מתי שריקי, לטפס שלב נוסף בסולם שיביא אותו אל אלבום הבכורה. עם סינגל חדש "לעולם אהבתי", שאינו שיר אהבה, מקלף שריקי שכבה נוספת בנפשו וחוצב מתוך נשמתו סינגל קצבי, נועז ומבטיח. הבשורה החדשה במוסיקה היהודית תופסת תאוצה, עם מילים ולחן שכתב מתי שריקי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלמה שטואבר בשיר חדש: "השמיעיני"

הרב והזמר שלמה שטאובר שעבר לאחרונה מברזיל לארצות הברית כדי לכהן כרב קהילה, מציג את הסינגל החדש "הַשְׁמִיעִינִי" – שיר מלא נשמה השואב השראה מהפסוקים המרגשים בשיר השירים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'היום השמיני' בשיר חדש לכבוד יוסף מוקיר שבת

ל פי השיר החדש של להקת 'היום השמיני'"  – “Shabbos State of Mind” – תודעת שבת", הסיפור הוא לא על עושר, אלא על אמונה. מציאת יהלום בתוך דג לא הופכת אדם ליוסף מוקיר שבת

להאזנה ←