ה'רטרו' מגיע למוסיקה החסידית עם אולמן וסטופל

אודי אולמן - מה טוב

מצפון תיפתח הבשורה: אודי אולמן ויובל סטופל, צמד חברי ילדות חיפאיים שיצרו, כתבו, הקליטו והופיעו בעשור הקודם ואף היו חתומים על להיטים רבים (ללבנה אמר, קול צופייך, טוריטוטו ועוד), חוזרים לאולפן לעבודה משותפת. אריה הנץ מפיקו של אולמן, הצליח למצוא רגע פנוי בלו"ז העמוס של שני החברים הטובים, הפגיש אותם לעבודה אולפנית וכעת ב"ה סופסוף זה קורה.

אודי אולמן, מופיע כבר שנים ברחבי העולם בחתונות ובהופעות. עמיתו, יובל סטופל מלווה את אברהם פריד בהפקותיו המוסיקליות. הקשר בין השניים הניב עד כה שלושה אלבומים, קלטת וידיאו לילדים ואינספור הופעות. בתום הפסקה גדולה, אולי גדולה מדי, הם נפגשים שוב באולפן ההקלטות להפקת הסינגל מה טוב! שהלחין ועיבד יובל סטופל.

"השיר הזה מיד תפס את האוזן גם בלחן הקליט וגם במילים הערכיות", אומר אריה הנץ, המפיק. "אפשר להעריך כי מה טוב! יעורר געגועים לז'אנר המוסיקלי הייחודי שיצרו השניים לפני למעלה מעשור…". ואכן אודי בהחלט מתרגש ליצור שוב עם יובל: "לאחר כמה שנים בהן כל אחד היה עסוק בענייניו, הרגשתי שהגיע הרגע לחזור וליצור ביחד עם יובל", אומר אודי אולמן "ברוך ה', החיבור הוליד שיר שאני מאד מאמין בו, ומקווה שכולכם תאהבו".

בימים בהן הצניעות נשכחה בקרן זווית, דברי הנביא מיכה הינם תזכורת חשובה למה באמת ה' דורש מאיתנו…

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מרדכי שפירא חדש לפורים: "עד דלא ידע"

"עד דלא ידע" החדש, משלב מנגינה חגיגית עם וייב פורימי עכשווי עם עומק רוחני נדיר, מיועד לכל מי שמחפש בחגיגות הפורים לא רק שמחה, אלא גם משמעות.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של שי וינר: "תן לי"

"תן לי" הוא שיר- תפילה אישי ועמוק, שבו וינר פונה ישירות אל ריבונו של עולם ומבקש כוח, אומץ וכיוון. לעיתים, וכבר היו דברים מעולם – אדם שמגיע אל התהילה, עלול לפספס את הנקודה שייעד לו ה'

להאזנה ←
אלבומים חדשים

ה"עולמות" של פיני איינהורן באלבום חדש!

"עולמות" הוא מסע בין הנקודות המוזיקליות של פיני 2026, האלבום שמחולק ל3 עולמות שונים, נוסע בין רגש עמוק לבין עולמות הדיפ-האוס, ועד לטראנס חסידי לוהט, ומביא את המאזין ללב של פיני

להאזנה ←