הזמר יואלי קליין בלהיט חתונות חדש: קול דודי

יואלי קליין - קול דודי

מאז שהקלידנים כבשו את עולם החתונות החסידי, התרגלנו לשמוע את הסאונד הדיגיטלי. מסתבר שאת מה שאנחנו אוהבים לשמוע בביקורים בחתונות, אנו נהנים גם לשמוע בבית.

יואלי קליין – ללא ספק אחד הזמרים המבוקשים ביותר באולמות השמחה, מכיר את הסאונד האהוב הכי מקרוב. הוא כל ערב שם – באולמות השמחה. בחלק גדול מהאירועים הוא עושה זאת לצידו של הקלידן עם הידיים הכי מחשמלות בהקלדות – שעיה גרוס. כך נוצר החיבור בדרך לשיתוף הפעולה בין הלחן של שעיה למילים משיר השירים לבין הביצוע וההגשה של יואלי שמבצע את השיר בצורה מקצועית ובטונים הנכונים.

האריזה המוסיקלית המושלמת שיצר לשיר המפיק והמעבד אלי קליין, כשיענקי לנדאו מופקד על הליווי הקולי של המקהלה. למרות הקצביות והעיבוד האלקטרוני הקופצני, יש בשיר את החינניות והלהט החסידי הסוחף שיחמם לכם את האוזניים והלב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן ענבל עם "ממעמקים" לימי הספירה

אחרי שורת פרוייקטים, חוזר אלחנן ענבל לסינגל הבכורה שלו שיצא בשנה האחרונה, ומציג גרסה ווקאלית מיוחדת, אותה עיבדו אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי כרמל והקרעטשמע בווקאלית: "מקדש מלך"

לאחר ההצלחה הגדולה של מחרוזת "א שבת אין קרעטשמע", מוטי כרמל מציג ביצוע ווקאלי מיוחד לשיר "מקדש מלך", בלחנו הנוסטלגי של יום טוב ארליך, מתוך המחרוזת.

להאזנה ←