מופע קרליבך והפילהרמונית בהיכל התרבות החדש ת"א

יובל - קרליבך

"האוהב אדם שדעותיו שונות מדעותיך אינך נעשה פחות מיוחד ופחות יהודי. אדרבה, אתה נעשה יותר מיוחד ויותר יהודי." – זאת אחת האמרות שיצאו מפיו של אביהם מולידם של "אשא עיני" "עוד ישמע", "והאר עינינו" ועוד ועוד הלא הוא "הרבי המרקד" ר' שלמה קרליבך.

אי"ה ביום רביעי, י"ט אדר א' תשע"ד בהיכל התרבות המחודש של תל אביב יתקיים הקונצרט קרליבך והפילהרמונית. קונצרט שכזה הוא ללא ספק עליית מדרגה של הלחנים העממיים לרמה הקלאסית הגבוהה ביותר והוא חלומו של כל מלחין וכל אמן בארץ ובעולם.

בקונצרט יבוצעו לחניו שובי הלב ע"י מיטב החזנים והזמרים עם שתי מקהלות גברים, "יוּבָל" התל אביבית וזמרת- יה הירושלמית. בהשתתפות החזנים והזמרים: שי אברמסון – החזן הראש לצה"ל, החזן יעקב למר, הזמר אברימי רוט, הזמר אוהד מושקוביץ, אמן אורח ומיוחד: הזמר יצחק מאיר.

מנהל מוסיקאלי ומנצח ד"ר מרדכי סובול.

פרטים וכרטיסים: במשרדי "יובל" בטלפון: 03-570-7479 / 03-5799-550

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד וקובי ברומר בדואט ישיבתי חדש – "אנעים זמירות"

אחרי שורת סינגלים באווירה ישראלית ששחררו כל אחד בנפרד, ואלבום חסידי שמתבשל אצל ברומר, אלחנן אלחדד וקובי ברומר חוברים יחד ומשיקים את "אנעים זמירות", להיט ישיבתי אותנטי, סוחף ומרגש

להאזנה ←