השקט שלפני הסערה: אודי דוידי – מחכה לשקט

אודי דוידי - מחכה לשקט

הזמר והיוצר המוערך אודי דוידי נמצא בישורת האחרונה לקראת אלבומו השישי והחדש, שיושק אי"ה לקראת חג הפורים הבא עלינו לטובה. לפני כחודש הוציא את השיר הזמַן עכשיו שזכה לחיבוק חם והשמעות רבות בכלל תחנות הרדיו, כעת הוא משחרר את שיר הנושא מתוך האלבום החדש – מחכה לשקט.

האלבום החדש יכלול עשרה שירים, אותם כתב והלחין דוידי יחד עם אשתו לילך. על העיבודים וההפקה המוסיקלית עבד אודי עם גלעד שמואלי שהפיק לאחרונה את האלבומים של עידן רייכל, עידן חביב וגלעד שגב.

מחכה לשקט הוא שיר של צפייה והשתוקקות לשלמות ושלווה בימים הטובים שעוד יבואו. "בהמולת החיים אנחנו נשאבים לתוך מקום שהוא רחוק מהשקט, מהנחת, ובדרך, שוכחים לפעמים להנות מהפרטים הקטנים, להנות מחיוך של ילד, מפריחה של אביב. כשהכל נרגע מסביב, אנחנו מחפשים את אלוקים בתוכנו, משתוקקים להגיע אל המנוחה ואל הנחלה, מתפללים לשקט הזה" – אומר אודי על השיר.

"מחכה לשקט הזה שיעטוף אותי, ויגיד לי הנה זה בא / מחכה לרוח הזו שתנשוב על פני, ותרגיע את הסערה / אני בוער מבפנים וכל תמונות חיי, עולות מתוך הבעירה / מחכה לשקט הזה שייתן מים קרים, לנפש עייפה…"

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←