יהודה זיתון בקצב ספרדי לטיני: זה הזמן

יהודה זיתון

האברך והזמר המוערך יהודה זיתון יוצא בסינגל ראשון מתוך האלבום החמישי שצפוי לצאת בקיץ הקרוב. 'זה הזמן' בקצב ספרדי לטיני, בעיבוד קופצני עם נגיעות של כלי נשיפה שמעשירים את העיבוד של דוד ביתן המוכשר, את המילים כתב הזמר והיוצר ישי ריבו.

יהודה זיתון, יליד צרפת , מתגורר כיום בירושלים ומשקיע את חייו ללימוד התורה מבוקר ועד ערב בעמל וביגיעה, לצד המוזיקה וההופעות לפרנסתו. ברזומה של יהודה האלבומים 'הכתר' שירי פיוט | 'מי כמוך' שירים מקוריים | אלבום הופעה חיה במיטב שירי עדות | 'ישתבח שמך' אלבום מקורי

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←