ליהודים החדש: משה כץ – כן כן תהיה לנו

משה כץ - כן כן

מידי פורים אנו שומעים את המנגינות המוכרות שחוזרות על עצמן שוב ושוב, אך השנה קבלו חידוש מרענן של הזמר משה כץ במנגינה חדשה לגמרי למילים הידועות "כן כן תהיה לנו". המנגינה הסוחפת משלבת בין סגנון מוכר וקלאסי לבין חדשנות מוזיקלית שתתאים לכל אוזן ותחדור למסיבות הפורים. מביני דבר מכנים אותה כבר "ליהודים החדש".

מי שעומד מאחורי הלחן מלא האנרגיה והשמחה הוא ר' אליעזר זייטלין שמלחין כבר מגיל 14 ומשמיע את שיריו בעיקר לחברים ומשפחה עכשיו הוא חש שהגיע הזמן לצאת עם הלחנים שלו לציבור הרחב.

על ההפקה המוזיקלית החדשנית מחד והחמה מאידך, אחראים צמד המעבדים, האב ובנו, סוקי ואיצי ברי, שאחראים יחד לתוצאה הייחודית, העשירה והמגוונת. על המיקס והסאונד המשובח אחראי המעבד אלי קליין.

השיר החדש יימכר כסינגל בגל פז ובחנויות המוזיקה המובחרות ב- 5 ₪ בלבד

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←