ליהודים החדש: משה כץ – כן כן תהיה לנו

משה כץ - כן כן

מידי פורים אנו שומעים את המנגינות המוכרות שחוזרות על עצמן שוב ושוב, אך השנה קבלו חידוש מרענן של הזמר משה כץ במנגינה חדשה לגמרי למילים הידועות "כן כן תהיה לנו". המנגינה הסוחפת משלבת בין סגנון מוכר וקלאסי לבין חדשנות מוזיקלית שתתאים לכל אוזן ותחדור למסיבות הפורים. מביני דבר מכנים אותה כבר "ליהודים החדש".

מי שעומד מאחורי הלחן מלא האנרגיה והשמחה הוא ר' אליעזר זייטלין שמלחין כבר מגיל 14 ומשמיע את שיריו בעיקר לחברים ומשפחה עכשיו הוא חש שהגיע הזמן לצאת עם הלחנים שלו לציבור הרחב.

על ההפקה המוזיקלית החדשנית מחד והחמה מאידך, אחראים צמד המעבדים, האב ובנו, סוקי ואיצי ברי, שאחראים יחד לתוצאה הייחודית, העשירה והמגוונת. על המיקס והסאונד המשובח אחראי המעבד אלי קליין.

השיר החדש יימכר כסינגל בגל פז ובחנויות המוזיקה המובחרות ב- 5 ₪ בלבד

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וואלדנר ומאיר אנגל מצדיעים לעמלים בתורה: "דברי ה'"

המלחין והיוצר איצי וואלדנר ומאיר אנגל מגישים דואט עוצמתי, רווי ברגש יהודי חם, עם לחן נוגע והרמוניות מרהיבות, שמצדיע ל"דור הצמא" עליו התנבא הנביא

להאזנה ←