הזמר מרדכי גרנביץ' רוצה כיוון בסינגל ראשון

מרדכי גרנביץ - רוצה כיוון

לפני 9 שנים ישב מרדכי גרנביץ' עם מספר חברים מוזיקאים (ביניהם חברו הראל טל), במקלט קטן, והקליטו להנאתם סקיצות של שירים, חומרים מקוריים שלהם, ללא עיבוד וללא ערוצים, החומר שכב במחשב, עד שכמה חברים בקשו לשמוע אותו, וכך,כשנה לאחר מכן, יצא האלבום 'איה', שללא פרסום ופשוט "עף" באלפי עותקים לכל עבר, התגובות היו חמות, אף שבעצם לא נעשתה כל עבודת עיבוד והפקה, מעבר לסקיצות ראשוניות. התום,הפשטות, והלב החם, הזועקים מכל שיר, עשו את שלהם. והשירים הגיעו למחוזות לא צפויים.

היום, לאחר 8 שנים של התכנסות ו"שקט", משחרר מרדכי סינגל ראשון, מתוך פרוייקט מוזיקלי בעיצומו הוא נמצא. השיר 'רוצה כיוון' הוא מקפיץ וסוחף, הזועק בקשת חיפוש הבוערת בלב, שנכתב והולחן על ידו, עבר דרך הפקה מוזיקלית מושקעת ביותר, של הזמר והיוצר אברהם טל. החיבור המקורי בין השניים, הביא ליצירה המוגשת לפנינו, שמדברת בתום ובפשטות שלה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

יעקב שוואקי משיק את פרויקט "The Music of Shabbos"

יעקב שוואקי משחרר את פרויקט הדגל שלו: "The Music of Shabbos" (מוזיקת השבת), אלבום מופת הכולל למעלה מ-100 שירי שבת מכל העדות והסגנונות, שמביא את אווירת השבת לכל בית יהודי.

להאזנה ←