הזמר מרדכי גרנביץ' רוצה כיוון בסינגל ראשון

מרדכי גרנביץ - רוצה כיוון

לפני 9 שנים ישב מרדכי גרנביץ' עם מספר חברים מוזיקאים (ביניהם חברו הראל טל), במקלט קטן, והקליטו להנאתם סקיצות של שירים, חומרים מקוריים שלהם, ללא עיבוד וללא ערוצים, החומר שכב במחשב, עד שכמה חברים בקשו לשמוע אותו, וכך,כשנה לאחר מכן, יצא האלבום 'איה', שללא פרסום ופשוט "עף" באלפי עותקים לכל עבר, התגובות היו חמות, אף שבעצם לא נעשתה כל עבודת עיבוד והפקה, מעבר לסקיצות ראשוניות. התום,הפשטות, והלב החם, הזועקים מכל שיר, עשו את שלהם. והשירים הגיעו למחוזות לא צפויים.

היום, לאחר 8 שנים של התכנסות ו"שקט", משחרר מרדכי סינגל ראשון, מתוך פרוייקט מוזיקלי בעיצומו הוא נמצא. השיר 'רוצה כיוון' הוא מקפיץ וסוחף, הזועק בקשת חיפוש הבוערת בלב, שנכתב והולחן על ידו, עבר דרך הפקה מוזיקלית מושקעת ביותר, של הזמר והיוצר אברהם טל. החיבור המקורי בין השניים, הביא ליצירה המוגשת לפנינו, שמדברת בתום ובפשטות שלה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←