הזמר מרדכי גרנביץ' רוצה כיוון בסינגל ראשון

מרדכי גרנביץ - רוצה כיוון

לפני 9 שנים ישב מרדכי גרנביץ' עם מספר חברים מוזיקאים (ביניהם חברו הראל טל), במקלט קטן, והקליטו להנאתם סקיצות של שירים, חומרים מקוריים שלהם, ללא עיבוד וללא ערוצים, החומר שכב במחשב, עד שכמה חברים בקשו לשמוע אותו, וכך,כשנה לאחר מכן, יצא האלבום 'איה', שללא פרסום ופשוט "עף" באלפי עותקים לכל עבר, התגובות היו חמות, אף שבעצם לא נעשתה כל עבודת עיבוד והפקה, מעבר לסקיצות ראשוניות. התום,הפשטות, והלב החם, הזועקים מכל שיר, עשו את שלהם. והשירים הגיעו למחוזות לא צפויים.

היום, לאחר 8 שנים של התכנסות ו"שקט", משחרר מרדכי סינגל ראשון, מתוך פרוייקט מוזיקלי בעיצומו הוא נמצא. השיר 'רוצה כיוון' הוא מקפיץ וסוחף, הזועק בקשת חיפוש הבוערת בלב, שנכתב והולחן על ידו, עבר דרך הפקה מוזיקלית מושקעת ביותר, של הזמר והיוצר אברהם טל. החיבור המקורי בין השניים, הביא ליצירה המוגשת לפנינו, שמדברת בתום ובפשטות שלה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלמה שטואבר בשיר חדש: "השמיעיני"

הרב והזמר שלמה שטאובר שעבר לאחרונה מברזיל לארצות הברית כדי לכהן כרב קהילה, מציג את הסינגל החדש "הַשְׁמִיעִינִי" – שיר מלא נשמה השואב השראה מהפסוקים המרגשים בשיר השירים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'היום השמיני' בשיר חדש לכבוד יוסף מוקיר שבת

ל פי השיר החדש של להקת 'היום השמיני'"  – “Shabbos State of Mind” – תודעת שבת", הסיפור הוא לא על עושר, אלא על אמונה. מציאת יהלום בתוך דג לא הופכת אדם ליוסף מוקיר שבת

להאזנה ←