הזמר מרדכי גרנביץ' רוצה כיוון בסינגל ראשון

מרדכי גרנביץ - רוצה כיוון

לפני 9 שנים ישב מרדכי גרנביץ' עם מספר חברים מוזיקאים (ביניהם חברו הראל טל), במקלט קטן, והקליטו להנאתם סקיצות של שירים, חומרים מקוריים שלהם, ללא עיבוד וללא ערוצים, החומר שכב במחשב, עד שכמה חברים בקשו לשמוע אותו, וכך,כשנה לאחר מכן, יצא האלבום 'איה', שללא פרסום ופשוט "עף" באלפי עותקים לכל עבר, התגובות היו חמות, אף שבעצם לא נעשתה כל עבודת עיבוד והפקה, מעבר לסקיצות ראשוניות. התום,הפשטות, והלב החם, הזועקים מכל שיר, עשו את שלהם. והשירים הגיעו למחוזות לא צפויים.

היום, לאחר 8 שנים של התכנסות ו"שקט", משחרר מרדכי סינגל ראשון, מתוך פרוייקט מוזיקלי בעיצומו הוא נמצא. השיר 'רוצה כיוון' הוא מקפיץ וסוחף, הזועק בקשת חיפוש הבוערת בלב, שנכתב והולחן על ידו, עבר דרך הפקה מוזיקלית מושקעת ביותר, של הזמר והיוצר אברהם טל. החיבור המקורי בין השניים, הביא ליצירה המוגשת לפנינו, שמדברת בתום ובפשטות שלה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

החדש של ישי ריבו – הנשמה לא META

ישי ריבו משיק סינגל חדש עם מסר נוקב על העידן הדיגיטלי, ומכריז על "צום רשתות" של 40 יום ולילה: "הנשמה לא meta היא פה לנצח שובי כבר הביתה לא זה לא שייך לך כמה שיפה לך! שובי ואחזה- בך אני בוטח".

להאזנה ←
שירים חסידיים

"הייליג" – יוסי פריד מארח את מוטי גולדמן 

הזמר והיוצר יוסי פריד, מארח את מוטי גולדמן לסינגל קליפ מרגש, יחד עם מקהלת קאפלה ומקהלת הילדים זינגערליך. העיבוד וההפקה המוזיקלית של מוישי כהנא.

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל עוצמתי: 'תדליק לי נר' 

'תדליק לי נר' הוא שיר חשוף ונוגע, שעוסק במתח הפנימי שבין אמונה, בחירה ויושר עצמי. זהו וידוי כנה של אדם שמבין מה נכון עבורו, אך מתקשה תמיד להיות נאמן לעצמו עד הסוף

להאזנה ←