מקהלת המשוררים חוזרת עם אלבום רביעי וחדש

משוררים 4

מקהלת המשוררים חוזרת עם אלבום רביעי וחדש, אשר כקודמיו – מותאם במיוחד לימי הספירה. ההרמוניות המופלאות, יחד עם מוישי קרויס וילדי מקהלתו וקומזיץ מיוחד של דודי קנופלר – עושים את האלבום מושלם מתמיד.

חיים בלומנפלד, מפיק האלבום, בחר את השירים בקפידה ומביא את מיטב הלהיטים של אייזיק האניג, בצלאל גאלד, אברהם פריד, ר' שלמה קרליבך, ליפא שמלצער, דודי קאליש, ברוך לוין ואפילו גרסא ווקאלית מיוחדת ללהיטים 'ויהיו רחמיך' של אלי ביר ו'אל הנער הזה' של שלמה יהודה רכניץ.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'וכל מי שעוסקים'

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שמעון לוי ועמירן דביר מבקשים: "להיות אהוב”

הזמרים שמעון לוי ועמירן דביר משלבים כוחות בסינגל חדש ומבטיח בשם "להיות אהוב", בהפקתו של זאבי רבינוביץ. השיר, שנולד מתוך תפילה לאהבה ואמונה, בוצע יחד עם תלמידי ישיבת "ברקאי-חיספין"

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון & אהרלע סאמעט – ״המלמד תורה״

לקראת שבת מתן תורה, הזמרים אבי אילסון ואהרלע סאמעט משחררים דואט חדש וסוחף בשם ״המלמד תורה״ יחד עם מקהלת נגינה, חיבור מיוחד בין שמחה מוזיקלית עמוקה לתוכן רוחני מרגש.

להאזנה ←