סינגל חדש לקינדרלעך: שיר בר מצווה – היום אני גדול

הקינדרלך - שיר הבר מצווה

בשנה הקרובה ימלאו 13 שנים לארבעה מחברי להקת הקינדרלעך ולרגל חגיגות בר המצווה מוציאה הלהקה סינגל חדש בשם 'שיר בר מצווה – היום אני גדול' שילווה את הלהקה בתקופה הבאה ויהפוך להמנון הרשמי של מסיבות בר המצווה. בנוסף, כיום, חלק משמעותי מהאירועים שבהם מופיעה הלהקה הם מסיבות בר מצווה וחשוב היה להוציא שיר חדש שיתאים במיוחד לאירועים כאלו.

בסינגל הנוכחי שמו דגש בלהקה על היכולת לשלב בשיר עצמו קטעי שירה של חתן בר המצווה והביצוע על הבמה יכלול קטעי כוריאוגרפיה מיוחדים בשילוב חתן השמחה ובקרוב יעלה הקליפ הרשמי עם הביצוע המלא.

על ההפקה המוסיקאלית הופקד אלי קליין שגם כתב והלחין.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יענקי רוטשילד בסינגל חדש – טוב התורה

לקראת חג השבועות, יענקי רוטשילד מלונדון משחרר סינגל חדש ומרגש המבוסס על מילותיו הנצחיות של האור החיים הקדוש, "אם היו בני אדם מרגישים במתיקות ועריבות טוב התורה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

מתי שריקי חדש: "מזמור לתודה"

הזמר והיוצר מתי שריקי משחרר את הסינגל החדש שלו "מזמור לתודה" – יצירה שנולדה מתוך תקופת המלחמה, ממקום אישי ואמיתי

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומוישה ברדוגו ושימי יונייב בשיתוף פעולה מוזיקלי

לקראת חג מתן תורה, הזמר החסידי האנרגטי והאהוב אברומוישה ברדוגו משיק פרויקט מוזיקלי "תורה זיץ", יחד עם המאסטרו שימי יונייב – שעיבד והפיק מוזיקלית ואף הצטרף בשירה.

להאזנה ←