אלי גרסטנר מגיש: אלבום שישי לישיבה בויס

ישיבה בויס 6 - מודה אני

לאחר המתנה ארוכה, בשעה טובה רואה אור האלבום השישי והחדש של מקהלת הישיבה בויס, בהפקת אלי גרסטנר ויוסי ניומן. 'מודה אני' – כך נקרא האלבום החדש המכיל עשרה שירים שהולחנו כמובן על ידי גרסטנר עצמו, יחד עם המקהלה בניצוחו של ניומן.

מספר הפתעות מבצבצות באלבום החדש; הופעת אורח של נדירה של יעקב מרדכי גרסטנר (שהוקלט עוד לפני שנתחלף לו הקול), אלי גרסטנר בהבלחת קמאבק סולו מיוחדת וכן הזמר אוהד מושקוביץ בשיר 'והביאותים'. במלאכת העיבודים התחלק גרסטנר יחד עם שי ברק ואיתי קלדרון.

הפצה בישראל: שנקיס.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'אדיר' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שמעון לוי ועמירן דביר מבקשים: "להיות אהוב”

הזמרים שמעון לוי ועמירן דביר משלבים כוחות בסינגל חדש ומבטיח בשם "להיות אהוב", בהפקתו של זאבי רבינוביץ. השיר, שנולד מתוך תפילה לאהבה ואמונה, בוצע יחד עם תלמידי ישיבת "ברקאי-חיספין"

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון & אהרלע סאמעט – ״המלמד תורה״

לקראת שבת מתן תורה, הזמרים אבי אילסון ואהרלע סאמעט משחררים דואט חדש וסוחף בשם ״המלמד תורה״ יחד עם מקהלת נגינה, חיבור מיוחד בין שמחה מוזיקלית עמוקה לתוכן רוחני מרגש.

להאזנה ←