רועי ידיד בסינגל חדש, יהודי וקצבי: הללוי-ה

רועי ידיד - הללויה

הזמר והיוצר המוכשר רועי ידיד משחרר סינגל חדש, מיוחד ושונה בנוף המוזיקה היהודית. 'הללויה' הוא בקצב פופ קצבי, שאת מילותיו כתב רועי בעצמו שזה כבר שנים מוכיח את היותו יוצר מבטיח בנוסף להיותו זמר מוכשר ומיוחד.

על מלאכת העיבוד שקדו חבריו של רועי לתזמורת 'ענבי הגפן' – אלעד דגן ודוד ביטון שחברו למעבד אלדד רצון ('את לי ארץ') וביחד יצרו את העיבוד הכ"כ שונה ומיוחד.

בימים אלו רועי נמצא במלאכת הרכבת האלבום החדש שלישי במספר, ש'הללויה' הוא הסינגל הרביעי מתוכן. תוך כדי רועי 'חורש' את במות החתונות בארץ ובעולם יחד עם תזמורת 'ענבי הגפן' כאשר שבה משמש כסולן הלהקה ב- 13 השנים האחרונות.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הגרסה הווקאלית של יוסף עבאדי לשירו "רגעים של אושר"

השיר האופטימי המחזק והכובש עם מסר של תודה הכרת הטוב ושמחה ברגעים הקטנים של החיים מקבל חיים חדשים בגרסה ווקאלית תוססת השומרת על הוייב המקורי ומגישה אותו במעטפת קולית עשירה

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט ווקאלי: “דיבור של הלב”

לאחר שהשיר “דיבור של הלב” נגע בלבבות רבים וזכה לאהדה גדולה, הזמר אבי אילסון והיוצר מוטי איידנסון משיקים כעת גרסה ווקאלית מיוחדת ומרגשת לימי ספירת העומר ובין המצרים.

להאזנה ←