אליה והב מבקש מעם ישראל: להאמין ולא להתייאש

אליה והב - מאמין

אליה והב, כמעט בן 23, פרץ לתודעת המגזר החרדי לפני כארבע שנים בתוכנית "שירה חדשה" ברדיו קול ברמה, כאשר מהרגע הראשון הצליח לשבות את השופטים והקהל בקסמי ביצועיו המרגשים והמדויקים כאחד. את התוכנית הוא סיים כמנצח הגדול של העונה הראשונה.

מאז ועד היום הוציא שלשה סינגלים; 'מהלב לך לשלוח', 'יום המחר' ו'אחלה חתונה'. כעת מגיע הסינגל הרביעי של אליה – 'מאמין', אותו כתבה קטרין ברכה ללחן טורקי כשעל העיבוד דוד ביתן.

"את השיר תכננו להוציא כבר לפני שבוע…" אומר אליה וממשיך – "אך לצערנו ביום שישי שלפני, נחטפו שלשה בחורי ישיבה והכאב עם הצער מנעו ממני להוציא זאת… היום, אני פשוט רוצה להקדיש את זה להורים, למשפחה, הקרובים, לעם ישראל ובעיקר לשלשת החטופים שיזכו לשוב במהרה לביתם – שיזכרו תמיד 'להאמין ולא להתייאש…' "

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←