הזמר והיוצר אלעד שער בתפילה: אב הרחמים

אלעד שער - אב הרחמים

הזמר והיוצר אלעד שער נמצא בעיצומם של ההקלטות לאלבומו החדש שיראה אור בקרוב.

"אב הרחמים" – שיר שאת מילותיו כתב שער לפני כשנה, וכבר עובד והוקלט לפני מספר חודשים. באופן מדהים מילות השיר מתכתבות עם ימים אלו שבהם כל עם ישראל היה שרוי בכאב ודאגה לגורלם של הבנים שנחטפו ונרצחו הי"ד.

"בחלון שבת יורדת מלאכים על פתח דלת… אב הרחמים שמור על הילדים נתב אותם ישר בדרך… אב הרחמים שמור על הילדים מלב שבור לך זועקת… שיר ותפילה…"

בשיר מארח שער את הילד נהוראי תורג'מן.

מילים: אלעד שער. לחן: יוני רועה. עיבוד והפקה מוסיקלית: ציקי זנתי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←