לקראת אלבום חדש: פרחי מיאמי ובני פרידמן בישראל

פרחי מיאמי בישראל: אחרי סבב הופעות ארוך בארה"ב ובאירופה ולקראת הוצאת האלבום החדש, פרחי מיאמי וירחמיאל ביגון ינחתו השבוע בישראל לשלוש הופעות שיתקיימו בירושלים ובבית שמש.

להקת הילדים האמריקאית, יחד עם המלחין והבמאי האגדי תחגוג בישראל את יום השנה ה-36 ללהקה, במופע הכולל את הלהיטים והריקודים הגדולים ביותר, יחד עם להיטים חדשים מאלבומם החדש שצפוי לצאת בקרוב. אליהם יצטרף הזמר בני פרידמן שכבש בשנה האחרונה את עולם המוסיקה החסידי עם הלהיט "יש תקווה".

המקהלה תנחת בישראל ביום שלישי בערב ותופיע בשבוע הקרוב מעל 3 במות: יום רביעי וחמישי (9 ו-10 ביולי) בהיכל התרבות בקיבוץ צרעה, הסמוך לבית שמש וביום ראשון (13 ביולי) בתיאטרון ירושלים בבירה. בהופעות ייחשפו לראשונה להיטים חדשים לקראת האלבום החדש של הלהקה שייצא לחנויות בקרוב.

ירחמיאל ביגון, המלחין והמנצח האגדי אמר: "ההתרגשות בשיאה. אנחנו מסיימים סבב הופעות באירופה ומגיעים השבוע לחגיגות בישראל, בשיאן נחגוג גם את צאתו של האלבום החדש ut ut שייצא לאור בקרוב. בתוך כל זאת גם את אירועי ה-36 שנה ללהקה. אני מבטיח לתושבי ארץ ישראל, יהיה שווה".

פרחי מיאמי בירושלים

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←