עמיר בניון בשיר חדש על חלומות יוסף הצדיק

עמיר בניון - יוסף

עמיר בניון משחרר סינגל נוסף לקראת הוצאת האלבום החדש 'סופה'. הסינגל החדש נקרא 'יוסף' והוא מוקדש לחלומותיו של יוסף הצדיק ומה שעוללו לו אחיו לאחר שסיפר להם עליהם. מדובר בשיר נוסף בו רומז בניון למאורעות אקטואליים דרך סיפורי תנ"ך היסטוריים.

את מילות השיר שכתב עמיר על פי הפסוקים וכמובן גם הלחין, על העיבודים וההפקה המוסיקלית הופקדו אודי תורג'מן וליאור שושן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←