גבריאל חסון חוזר לקראת אלבום רביעי: סיר נפוח

גבריאל חסון - סיר נפוח

המוסיקאי והזמר גבריאל חסון המשלב ביצירתו מוסיקה יהודית מקורית עם אלמנטים של רוק ופיוז'ן ,הספיק לעבור מסע מוסיקאלי ארוך ומיוחד אשר נשזר עם השנים בחייו האישיים.

מאחוריו שלושה אלבומים מוצלחים: 'מעשה אצבעותיו', 'צו השעה' – אשר הורכב מטקסטים מהמקורות ולחנים אישיים של גבריאל, המהווה אחד מאלבומי המופת של המוסיקה היהודית ו'היכל הגוונים המשתנים' המשלב ברובו מוזיקה אינסטרומנטלית.

בימים אלה עובד גבריאל על אלבומו הרביעי, מתוכו הוא משחרר כסינגל ראשון את השיר 'סיר נפוח'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←