מופע "שרים זוכרים ומספרים" • גלריית תמונות

בתחילת השבוע, ליל יום הזיכרון ליתר דיוק, התקיים בבנייני האומה שבירושלים טקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנפגעי פעולות איבה. הטקס הוקם כבר כאלטרנטיבה עבור המגזר הדתי והחרדי לפני כעשור על ידי דב קלמנוביץ פצוע האינתיפאדה הראשון בישראל.

בארוע נטלו חלק אישי ציבור רבנים ואמנים מכל רחבי הקשת הישראלית. בין האמנים שהשתתפו ניתן למצוא את: עמירן דביר, ישי לפידות, יהורם גאון, אודי דוידי, דוד דאור, חיליק פראנק, שלומי שבת, אביתר בנאי וכן מקהלת הישיבה לצעירים בירושלים שאיבדה שמונה מתלמידיה בפיגוע רצחני לפני כשנתיים.

במרכז האירוע השנה הובאו סיפורם של משפחות ששיכלו שניים ממשפחתם. רגע מרגש נרשם בסיום האירוע כאשר הקהל כולו נעמד על רגליו לשירת אני מאמין.

הפקה: ציקו בן זמרה – פרויקט פלוס.

גלריית תמונות, צילומים: ישראל ברדוגו.

יום הזכרון תש"ע - צילום: ישראל ברדוגו

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←