עדי ימיני בשיר לזכר החטופים: עוקד והמזבח

עדי ימיני - עוקד והמזבח

עדי ימיני, בן 22 מטלמון, הקליט לאחרונה שיר לזכר אייל, גיל-עד ונפתלי הי"ד בשם 'עוקד והמזבח'.

הרקע של השיר: "אחרי החטיפה בת-גלים שער ביקשה מהנוער שילמד בסככה מאחורי ביתם 24/7 עד שהנערים יחזרו, אני לומד בישיבה גבוהה במושב כרמל, אבל לא יכולתי להמשיך ללמוד בישיבה במצב הזה אז גם אני עברתי ללמוד מאחורי בית משפחת שער. נקשרתי מאוד למקרה ולמשפחה וגם הייתי שם רוב השבעה (לעזור כשאפשר וללמוד לעילוי נשמתם). כשחזרתי לישיבה כתבתי את השיר".

על העיבוד וההפקה המוסיקלית הופקד ערן קליין.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←