הזמר מיכה גמרמן משיק אתר חדש בארבע שפות

מיכה גמרמן

הזמר מיכה גמרמן מברזיל החליט לשמח את מאזיניו ולהשיק אתר מושקע במיוחד בו ניתן להאזין לשיריו ולהוריד אותם עם המילים וכמובן להתעדכן בחדשות. גמרמן פונה לקהלים רחבים בעולם והאתר הוקם מראש בארבע שפות שונות (עברית, אנגלית, ספרדית ופורטגזית).

כמו"כ ניתן לצפות בקטעי וידאו ותמונות רבות מהופעותיו הרבות של גמרמן. באתר החדש הושקעו מאמצים רבים על מנת להגיע לתוצאה מרהיבה ואיכותית במיוחד שתציב סטנדרט חדש לתעשיית המוזיקה החסידית.

גמרמן עובד בימים אלו במרץ רב על אלבומו השני, לאחר ההצלחה של אלבום הבכורה שלו "קשר של קיימא". באלבום החדש חוברים לגמרמן מיטב היוצרים המעבדים והמפיקים במוזיקה החסידית וממה שכבר הוקלט ניתן כבר עכשיו כי מדובר באלבום שימצב את גמרמן בשורה הראשונה של היוצרים במוזיקה החסידית והיהודית.

כנסו ותיהנו!

http://www.michagmusic.com/he

ביצועים נוספים

צרכנות

מהפכת הכשרות בממילא

קבוצת לוצ'נה מעבירה שלוש מסעדות מובילות ואולם בוטיק לכשרות הרב שלמה מחפוד

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלי לעווין ויוסף געשטעטנער בדואט חדש: "מלך רחמן"

לחן נצחי מבית היוצר של הזמר והיוצר יוסף גסטטנר, שמקבל חיים בשיתוף פעולה עם הזמר אלי לוין. 'מלך רחמן' הוא מסוג הלחנים שתחושו כאילו שהכרתם אותו כל חייכם.

להאזנה ←