יוסי גרין מגיש: מתנה טובה של נחת יהודי

יוסי גרין - נחת

המלחין החסידי הנודע יוסי גרין יוצא לראשונה בהפקה חדשה: אידיש נחת – מתנה טובה.

לראשונה מאז החל את דרכו המוסיקלית בהלחנה למקהלת הילדים המיתולוגית 'פרחי לונדון' של יגאל צאליק, הוא חוזר לתרום את כשרונו להפקת ילדים חדשה, עליה מנצח מוישי קרויס, כשעל העיבודים וההפקה המוסיקלית הופקד נפתלי שניצלער.

האלבום מכיל עשרה שירים חדשים, המבוצעים ע"י מקהלת ילדים שנותנים לשירים נופך מיוחד בקולם המתוק והטהור.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←