עמי מימון העניק ספר תורה במתנה לשר התורה

IMG-20141027-WA0300

מיזם מיוחד לכבודו של ’שר התורה’ רבינו עובדיה יוסף זצ“ל. סיום כתיבת האותיות וספר תורה על ציונו של מרן. מעבר למצופה ומעבר למשוער רבבות מעם ישראל הגיעו ליום מיוחד שנערך בציונו של מרן “אין ספק שהציבור מתגעגע למרן מלכא…“ אומר עמי מימון יוזם ומפיק האירוע.

המיזם המיוחד והקדוש הועבר בשידור חי ברדיו קול ברמה , בתכנית הפופלארית חידודון. ולצד הדברים עמד האדם שאחראי על העלון בית מרן הזמר אבי בן ישראל. על החלק האומנותי היו הזמרים הגדולים אבישי ואיציק אשל. על ההגברה הופקד רונן אברהם. על הנחית הארוע היה עמי מימון.

רבנים רבים וחשובים ואישי ציבור הגיעו והשתתפו בכתיבת האותיות.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←