עמי מימון העניק ספר תורה במתנה לשר התורה

IMG-20141027-WA0300

מיזם מיוחד לכבודו של ’שר התורה’ רבינו עובדיה יוסף זצ“ל. סיום כתיבת האותיות וספר תורה על ציונו של מרן. מעבר למצופה ומעבר למשוער רבבות מעם ישראל הגיעו ליום מיוחד שנערך בציונו של מרן “אין ספק שהציבור מתגעגע למרן מלכא…“ אומר עמי מימון יוזם ומפיק האירוע.

המיזם המיוחד והקדוש הועבר בשידור חי ברדיו קול ברמה , בתכנית הפופלארית חידודון. ולצד הדברים עמד האדם שאחראי על העלון בית מרן הזמר אבי בן ישראל. על החלק האומנותי היו הזמרים הגדולים אבישי ואיציק אשל. על ההגברה הופקד רונן אברהם. על הנחית הארוע היה עמי מימון.

רבנים רבים וחשובים ואישי ציבור הגיעו והשתתפו בכתיבת האותיות.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלדד טסה משחרר סינגל שני: "הטוב והחסד"

לאחר תהודה רבה מסינגל הבכורה שלו "כל הנחמות" משחרר הזמר והיוצר אלדד טסה סינגל שני במספר, אותו הלחין וכתב יחד עם אחיו מידד, ועם אפי שיינר שאמון על העיבוד וההפקה המוזיקלית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסי גרין ביצירה לכבוד האדמו"ר ממונקאטש

המלחין החסידי הוותיק והאהוב, יוסי גרין, ביצירה מיוחדת לימי הפורים, אותה הוא מבצע בעצמו. היצירה "שושנת יעקב" נכתבה על ידי גרין במיוחד לכבוד הרבי היקר והאהוב ממונקאטש, רבי משה לייב רבינוביץ שליט"א.

להאזנה ←