"קחו עמכם דברים" – האלבום החדש של ירמיהו עכשיו בחנויות

ירמיהו - קחו עמכם דברים

שמונה שנות געגועים עברו על כוחותינו מאז הוציא הזמר ירמיהו את אלבומו האחרון 'כנגן המנגן' ובימים אלו מגיע למדפי החנויות האלבום החדש "קחו עמכם דברים".

האלבום, שיכול לעניין ולדבר על ליבם של אנשים ממגזרים שונים, מורכב מכלים וז'אנרים מוזיקליים מיוחדים, מזרחי לצד מערבי, כמו גם עכשווי ועתיק. שמות גדולים מצטרפים לירמיהו: חיליק פרנק הוא נגן הקלרינט והוד דיין (הסולן של המדרגות ואח של…) שמעבד וגם פורט על המנדולינה.

ירמיהו מספר כי השנים האחרונות מאז יצא האלבום הקודם היו משמעותיות ביותר. לדבריו, "מדובר בתהליך רוחני ונפשי. כל ניגון ירד לעולם רק לאחר שהכלים הראויים הובשלו". קחו עמכם אלבום שרק ירמיהו, תושב יצהר עם הרֵכֶב הישן והמצ'וקמק והכובע וכתונת הפסים הירושלמיים יכול להוציא משרוולו.

הפצה: הינדיק הפקות.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'ונגינותי ננגן' מתוך האלבום
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/yirmiyahu-neginotai.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←