אלי פרידמן בריאיון מיוחד לרגל צאת האלבום החדש

אלי פרידמן אצל טוקר

במוצ"ש האחרון זה קרה: הזמר של ה"ישיבע בוחרים" אלי פרידמן העניק ריאיון ראשון ומיוחד למנחם טוקר במסגרת התכנית "מוצ"ש חי", לרגל צאת האלבום החדש והמשובח "מה הבריות אומרות עליו" כחלק מהאמבק המוסיקלי שעושה פרידמן בימים אלו.

פרידמן שיתף את טוקר בתחושות ובהרגשה עם החזרה לבמות ולעשייה המוסיקלית, העבודה על האלבום, והפידבקים מהקהל ומה"ישיבע בוחרים". פרידמן לא הגיע לבד, אליו נלווה המעבד והמפיק המוסיקלי ג'ף הורביץ שנחשף לראשונה בשידור רדיו. וסיפר ארוכות על הדרך המוסיקלית ארוכת השנים שלו ושל פרידמן וכן אנקדוטות מהקריירה שלו.

בהמשך הצטרפו לחגיגה המפיק והמנהל האישי ישראל לובין ואיש יחסי-הציבור תומר כהן, ואפילו מנכ"ל התחנה אבי רוזן קפץ אל האולפנים בכדי לברך את פרידמן על חזרתו ולאחל לו בהצלחה.

גלריית תמונות, צילומים: אלי רוזנטל

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←