'מעוז צור' בגירסה ישיבתית של נבחרת זמרי החתונות

מעוז צור

לקראת חג החנוכה הבעל"ט התאחדו זמרי החתונות המובילים לביצוע חדש ומיוחד למילות השיר "מעוז צור". את הלחן החדש למילים הידועות חיבר נשיא 'אחינו', הרב דוד הופשטטר, ועל המוזיקה הופקד המעבד והמנצח ר' משה לאופר.

את קובי גרינבוים, מאיר גפני, רולי דיקמן, מוטי לייכטר ויוני ברגר אנו רגילים לפגוש מדי ערב על בימות אולמי השמחות, אך לאחרונה התכנסו החמישה באולפני 'מטרו' בבני ברק לשיתוף פעולה ראשון מסוגו בסינגל הרואה אור ע"י ארגון 'אחינו' העוסק בקירוב רחוקים ושיבוץ בני נוער במוסדות חינוך מזה עשרים שנה.

בביצוע החדש נוטלים חלק ילדי מקהלת "שירה חדשה" בניצוחו של ר' נחמן סלצר המעניקים לשיר את הצבע והאווירה המשפחתית המאפיינת את חג החנוכה.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

“מי שאתה” – סנדי דינקל בלהיט עם מסר עוצמתי

השיר מדבר בגובה העיניים וקולע למאבק היומיומי המוכר לכולנו – התחושה המעיקה שאנחנו לא מספיק, ושהחיים דורשים מאיתנו להשתנות ללא הרף. במקום זה מציע סנדי להיות "מי שאתה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק אשל משיק סינגל חדש: “להבות”

הזמר איציק אשל משיק סינגל חדש בשם “להבות”, שיר מרגש ועוצמתי המבטא את החיפוש הפנימי של האדם בחיבור שבין ארץ לשמים והניצוץ שממשיך לבעור גם ברגעים של ריקנות ואתגר.

להאזנה ←