ומחה השם דמעה: מוטי ויזל ואברמי לונגר בשיר נחמה

ומחה השם דמעה

‫ומחה ה' דמעה מעל כל פנים | פסוק ייחודי שמעביר משמעות מלאה בנחמה, מילים לא שגרתיות לשיר, מילים של תקווה, תפילה חרישית של לב דומע. את המילים האלה שרים בעלי המנגנים ר' אברימי לונגר ור' מוטי ויזל בלחנו המרטיט והמרגש של הכשרון המוכשר ר' דוד אשר.

על מלאכת העיבוד המוזיקלי הופקד איציק פילמר , כישרון צעיר ופורח שמבטא ביד אמן, חיבור של צלילי תקווה לצד מנגינת הכינורות השלווה, הקלידן המוכשר והייחודי ר' יענקי לנדאו הופקד על העיבוד הקולי, ולפנינו סימפוניה מושלמת של רגש אינסופי, צלילי מיתר בוכיים, לבבות של ידידים שמצויים ברגשות משותפים.

השיר כולו בליווי 'מקהלת ידידים העולמית' בניצוחו של יעקב רוטבלט.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי ריבו במתנה לחג לעם ישראל – "לא לחינם"

הזמר והיוצר ישי ריבו משיק שיר חדש המלווה במסר של חיזוק לקראת חג הפסח. השיר, שנכתב והולחן על ידי ריבו, נולד מתוך תחושותיו בתקופה האחרונה ומבקש להפיח תקווה בצל המציאות הביטחונית המורכבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המאשאפ של מוטי עויזר וצביקי נוילנדר – "יחד ננצח"

בעיצומה של מלחמת שאגת הארי ולקראת חג הפסח הבא עלינו לטובה, ימים מורכבים של כאב וחרדה לצד ניסים גלויים ותחושת תקומה, הזמר מוטי עויזר ואומן הקלידים צביקי נוילנדר נכנסו אל האולפן.

להאזנה ←