סדרת הקונצרטים של יובל לשנת תשע"ה – יוצאת לדרך

יובל - קונצרט גאלה

"יובל", האנסמבל הישראלי לחזנות ומוסיקה יהודית, פותח בשבוע הבא את סדרת המנויים השנתית של חובבי החזנות והמוסיקה היהודית, הסדרה הנודעת ביותר בעולם המוסיקה היהודית והחזנות בישראל, שתתקיים גם השנה בהיכל התרבות המחודש בתל אביב.

סדרת הקונצרטים תיפתח בשבוע הבא, יום שלישי ה' באדר, בקונצרט גאלה מיוחד של גדול החזנים בדורנו, יצחק מאיר הלפגוט, תחת הכותרת: "כל מקדש שביעי".

קונצרט הגאלה הזה, "הלפגוט חוזר להיכל", ישלב בתוכו את מיטב היצירות לשבת בביצועו של החזן יצחק מאיר הלפגוט, בליווי התזמורת הפילהרמונית הישראלת ומקהלת החזנים יובל, בניצוחו של ד"ר מרדכי סובול.

הקונצרט יתקיים בשבוע הבא, יום שלישי ה' באדר.
לפרטים נוספים ולהזמנות: יובל, 03-5707479, 03-5799550, או באתר: www.yuval.org.il

בהמשך השנה מתוכננים שני קונצרטים מיוחדים נוספים: האחד, קונצרט הצדעה לגדול מלחיני הדור יוסי גרין, שיתקיים בכ"ד אייר בהיכל התרבות, והאחר, קונצרט "הקלאסיקה של החזנות" עם החזנים חיים אדלר, שלמה גליק, צבי וייס, סיימון כהן וקולין שחט, שיתקיים בי"ז בסיוון.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←