ימי צפת – אהרן רזאל לקראת אלבום עשירי

אהרן רזאל

בגיל 40 אהרן רזאל מוציא את אלבומו העשירי ופותח בפנינו צוהר נוסף ומרחיב לב באישיותו. זהו אלבומו האישי ביותר של היוצר הותיק שכמו תמיד אוהב להפתיע את הקהל הנאמן שלו ולא חדל מלחפש ולשאול שאלות מוזיקליות ופילוסופיות. במהלך החיפוש המעמיק פנימה, רזאל הולך באלבום זה לצד השני מאלבומו הקודם והמצליח קבעתי את מושבי בבית המדרש, ומתקרב ללב ולנשמה.

בשנות העשרים לחייו גילה רזאל את צפת ומאז זו מהלכת עליו כקסם ומלווה אותו במסעו הרוחני עד היום. בימי צפת, רזאל לוקח אותנו איתו לפינות בעיר העתיקה וחושף אותנו לתחנות משמעותיות בחייו.

רזאל כמעיין מתגבר, מגלה לנו איכויות דילניות בטקסטים מדוייקים ומשופעים בהשראה מהרב קרליבך – הרב שרצה לחבק את כל מי שבודד בעולם, מיהודה עמיחי – שחיפש אחר האושר שביומיום וראה את החיים כשירה מתמשכת, יחד עם שירי עם יפניים ופליירים משעשעים מרחוב שנקין.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ניגון לשבת קודש עם יוסי ויינר ושרגא פראנק

ניגון לשבת קודש הוא ניגון עתיק ומיוחד בעיבוד שכולו רגש וטוהר של הגיטריסט המוכשר יוסי ויינר, שמלווה בנגינתו המרגשת והיהודית של אמן הקלרינט שרגא פראנק.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד בן ארזה משיק סינגל חדש: “תְּהִלִּים"

במהלך השיר מציג דוד את הזוית האישית שלו ל"תהילים" כמקור כוח שמלווה אותו ברגעים של שבירה והצפה: “בימים הארוכים העצובים קורא פסוקים… בלילות השבורים כותב שירים וזה עוזר לי”.

להאזנה ←