בלב אחד – פריד, רזאל והרצליך במסיבת פורים ענקית

אברהם פריד וארי רייך

השבוע נערך בבנייני האומה בירושלים מסיבת פורים ענקית ע"י ארגון החסד "בלב אחד" לילדים חולים ובני משפחותיהם. המתנדבים המסורים הכשירו והנגישו את מתחם בנייני האומה לצרכי הילדים ומשפחותיהם, עם מתקני פעילות ג'ימבורי, שמרטפיות ועוד.

על במת הענק עלו בזה אחר זה כוכבי הזמר החסידי אלי הרצליך, אהרן רזאל, מקהלת 'מלכות' וילד הפלא ארי רייך, בליווי תזמורתו המורחבת של דביר כהן, ומופע מולטימדיה מרהיב. השיא של הערב נרשם במופע המיוחד של גדול הזמר החסידי אברהם פריד.

מאחרי ההפקה המושקעת והנוצצת עמדו צוות משרדי "טיפ הפקות" בניהולו של מוטי רבינוביץ. את הארוע הנחה אשר גרייבר.

גלריית תמונות, צילומים: אלי סגל.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

בין סערות החיים לאמונה: דניאל יטיב משיק את ״לגעת בשמיים״

הזמר והיוצר דניאל יטיב משיק סינגל חדש בשם ״לגעת בשמיים״, שיר אישי ומלא אמונה על השאיפה להתקרב לבורא עולם, להתמודד עם אתגרי החיים ולזכור שגם ברגעים המורכבים ביותר תמיד יש מקום לתקווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמעון לוי בסינגל מרגש ומפתיע: "בוכה איתך"

החידוש הנוקב של הסינגל החדש, "בוכה איתך": הנטייה הטבעית שלנו היא לחשוב שהשם רוצה אותנו רק כשאנחנו חזקים, מתקדמים ו"מתקנים". לוי שובר את התפיסה הזו בדיוק בפזמון – "הוא צריך אותך, הוא רוצה אותך – כמו שאתה עכשיו, בוכה איתך עכשיו".

להאזנה ←