בלב אחד – פריד, רזאל והרצליך במסיבת פורים ענקית

אברהם פריד וארי רייך

השבוע נערך בבנייני האומה בירושלים מסיבת פורים ענקית ע"י ארגון החסד "בלב אחד" לילדים חולים ובני משפחותיהם. המתנדבים המסורים הכשירו והנגישו את מתחם בנייני האומה לצרכי הילדים ומשפחותיהם, עם מתקני פעילות ג'ימבורי, שמרטפיות ועוד.

על במת הענק עלו בזה אחר זה כוכבי הזמר החסידי אלי הרצליך, אהרן רזאל, מקהלת 'מלכות' וילד הפלא ארי רייך, בליווי תזמורתו המורחבת של דביר כהן, ומופע מולטימדיה מרהיב. השיא של הערב נרשם במופע המיוחד של גדול הזמר החסידי אברהם פריד.

מאחרי ההפקה המושקעת והנוצצת עמדו צוות משרדי "טיפ הפקות" בניהולו של מוטי רבינוביץ. את הארוע הנחה אשר גרייבר.

גלריית תמונות, צילומים: אלי סגל.

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

משה טישלר מציג את "מי לי" אלבום חדש ומסקרן

משה טישלר מתאחד עם המפיק נחום לויטן לאלבום "מי לי", אלבום פורץ דרך הכולל 14 שירים בלתי נשכחים, הפקה עשירה וכמה מביצועי הווקאל המדהימים ביותר שלו עד כה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסי גרין ומנדי ווארש בדואט שכולו "אהבת ישראל"

שיתוף פעולה חדש מבית פרויקט המוזיקה הענק והאהוב "תודה לך השם". הפעם מתארח המלחין החסידי האגדי, יוסי גרין, יחד עם הזמר האהוב מנדי ווראש לשיר שהלחינו וכתבו יחד עם אנשי "תודה לך השם"

להאזנה ←