בלב אחד – פריד, רזאל והרצליך במסיבת פורים ענקית

אברהם פריד וארי רייך

השבוע נערך בבנייני האומה בירושלים מסיבת פורים ענקית ע"י ארגון החסד "בלב אחד" לילדים חולים ובני משפחותיהם. המתנדבים המסורים הכשירו והנגישו את מתחם בנייני האומה לצרכי הילדים ומשפחותיהם, עם מתקני פעילות ג'ימבורי, שמרטפיות ועוד.

על במת הענק עלו בזה אחר זה כוכבי הזמר החסידי אלי הרצליך, אהרן רזאל, מקהלת 'מלכות' וילד הפלא ארי רייך, בליווי תזמורתו המורחבת של דביר כהן, ומופע מולטימדיה מרהיב. השיא של הערב נרשם במופע המיוחד של גדול הזמר החסידי אברהם פריד.

מאחרי ההפקה המושקעת והנוצצת עמדו צוות משרדי "טיפ הפקות" בניהולו של מוטי רבינוביץ. את הארוע הנחה אשר גרייבר.

גלריית תמונות, צילומים: אלי סגל.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יענקי רוטשילד בסינגל חדש – טוב התורה

לקראת חג השבועות, יענקי רוטשילד מלונדון משחרר סינגל חדש ומרגש המבוסס על מילותיו הנצחיות של האור החיים הקדוש, "אם היו בני אדם מרגישים במתיקות ועריבות טוב התורה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

מתי שריקי חדש: "מזמור לתודה"

הזמר והיוצר מתי שריקי משחרר את הסינגל החדש שלו "מזמור לתודה" – יצירה שנולדה מתוך תקופת המלחמה, ממקום אישי ואמיתי

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומוישה ברדוגו ושימי יונייב בשיתוף פעולה מוזיקלי

לקראת חג מתן תורה, הזמר החסידי האנרגטי והאהוב אברומוישה ברדוגו משיק פרויקט מוזיקלי "תורה זיץ", יחד עם המאסטרו שימי יונייב – שעיבד והפיק מוזיקלית ואף הצטרף בשירה.

להאזנה ←