עילי אבידני וחיים ישראל: בשעות הכי קטנות

חיים ישראל ועילי אבידני - בשעות הכי קטנות

עילי אבידני, בן 12.5 מירושלים, החל את דרכו המוסיקלית כבר בגיל 4. לפני כשנתיים עילי השתתף בתכנית הטלוויזיה "בית ספר למוסיקה 2" בה זכה במקום השני. מאז הספיק להופיע באירועים רבים ועם אומנים רבים ומגוונים.

אלבום הבכורה של עילי נמצא בהכנות אחרונות וזהו הסינגל הרביעי מתוך אלבום זה, הפעם דואט מרגש ויפה עם הזמר חיים ישראל, זאת לאחר שלושה סינגלים שזכו להצלחה אדירה – "אנעים זמירות", "אתה אבינו" ו "ביחד ננצח".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←