חול המועד פסח בחברון: היה שמח ● גלריית תמונות

חיים ישראל ואודי דוידי

בישוב היהודי בחברון מסכמים בשביעות רצון את אירועי פסח המסורתיים במקום: כ-50,000 איש הגיעו ביומיים האחרונים למערת המכפלה. אלפים רבים ביקרו בשכונות היהודיות בחברון, כאשר גולת הכותרת היא מרכז המבקרים החדש והמשודרג "לגעת בנצח" שנפתח לכבוד החג במוזיאון היישוב היהודי בחברון בבית הדסה. המיצג הופעל עבור הקבוצות הרבות שהגיעו, והוא ימשיך וייפתח גם בשאר ימי חול המועד.

באירוע המרכזי במערת המכפלה הופיעו אמנים רבים ואישי ציבור. האמנים שהופיעו מייצגים גוונים שונים בעם ישראל: חיים ישראל, אודי דוידי, יניב בן משיח, מנדי ג'רופי, אבי בניון, האחים אריה וגיל גת, מתי שריקי, מאיר גרין וצוות 'אסאי שואו', קובי ברומר, נתי חדד, איל טויטו ובני לאופר ותזמורתו.

רבבות המשתתפים ציינו לטובה גם את מערך ההסעות, שפעל ביעילות מרבית, בארגונו של מפיק האירועים בחברון, אשי הורוביץ ושותפו שיראל בלייכר.

לחצו PLAY לצפייה בקטעים נבחרים מתוך ההופעות

גלריית תמונות, צילומים: אוריה הלר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←