אלעד צפירה מקדיש לשליט: ושבו בנים לגבולם

אלעד צפירה

לקראת יום השנה הרביעי לחטיפתו של החייל גלעד שליט ולקראת הצעדה שמארגנת משפחת החייל, בואו לראות את הזמר אלעד צפירה בביצוע מיוחד של השיר "ושבו בנים לגבולם" מתוך אלבום הבכורה אותו ביצע בתוכנית "בין השמשות" בהגשת העיתונאי שאול מייזליש בערוץ "מכאן" בטלוויזיה.

השיר מוקדש כולו לחייל החטוף, כפי שבא לידי ביטוי במילות השיר: "ברגעים שבהם נראה כי אין תקווה נהיה חזקים ונדבוק באמונה… אלוקים שמור על ילדינו אלוקים הגן על חיילנו אלוקים את השלום תשלח על העולם ושבו בנים לגבולם".

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

משה טישלר מציג את "מי לי" אלבום חדש ומסקרן

משה טישלר מתאחד עם המפיק נחום לויטן לאלבום "מי לי", אלבום פורץ דרך הכולל 14 שירים בלתי נשכחים, הפקה עשירה וכמה מביצועי הווקאל המדהימים ביותר שלו עד כה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסי גרין ומנדי ווארש בדואט שכולו "אהבת ישראל"

שיתוף פעולה חדש מבית פרויקט המוזיקה הענק והאהוב "תודה לך השם". הפעם מתארח המלחין החסידי האגדי, יוסי גרין, יחד עם הזמר האהוב מנדי ווראש לשיר שהלחינו וכתבו יחד עם אנשי "תודה לך השם"

להאזנה ←