היוצר דניאל אדמון התחזק ומשיק סינגל יהדות ראשון

דניאל אדמון - יום יבוא

דניאל אדמון הוא מוזיקאי ישראלי המתגורר בארבע השנים האחרונות בלונדון ("במקור אני מהישוב רעות במרכז") המשחרר כעת סינגל יהודי ראשון בשפה העברית – "יום יבוא". המילים מבוססות על פרק קמ"ג בתהילים ומהווים שיר תפילה מעומק הלב לימים טובים, ימים של גאולה ואופטימיות.

יום יבוא הוא שיר ראשון מתוך פרויקט שירי מקורות ויהדות, שדניאל יוצר בימים אלה יחד עם טל טרייביש ורן שטיינר. הצליל שעוטף את המילים מרגש ונוגע ללב, אדמון מצליח לטעת תקווה באמצעות לחן יהודי מיוחד המתכתב עם ישראליות בת ימינו.

עד כה, אדמון כתב והקליט חמישה אלבומי מוזיקה אישיים באנגלית, עבר ("ועדיין עובר") תהליך של התחזקות, וכעת הוא מתפנה לכתוב ולהקליט את מיזם שירי מקורות ויהדות.

יום יבוא הוא השיר הראשון שהלחין דניאל אדמון בשפה העברית. "לפני שנתיים", מגלה אדמון, "עברתי (ועדיין עובר) תהליך התחזקות והתקרבות לקב״ה, שזיכה אותי לכתוב שירים בעברית בהשראת ספר התהילים. 'יום יבוא' הוא הראשון מתוך הפרויקט שאני עובד עליו בימים אלה".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד ממשיך לנגן את זה בסינגל חדש

לאחר שני סינגלים מצליחים, מגיע קליפ בכורה! אלחנן אלחדד מציג את "תנגן את זה" סינגל חדש וסוחף, אותו הלחין כמיטב המסורת. העיבוד וההפקה המוזיקלית של שמואל כהן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

לוי יצחק כהן מגיש: ניגון ההתקשרות

לכבוד י-י"א שבט, יום הסתלקותו של הרבי הריי"צ ויום קבלת הנשיאות של הרבי, הזמר החב"די לוי יצחק כהן משחרר את 'ניגון ההתקשרות' – שיר חסידי מרגש שמבטא את החיבור העמוק והנצחי של החסידים לרבי.

להאזנה ←