רילקס 3 חוזר, הפעם עם שמחה ליינר וברוך לוין

רליקס 3

למרות שעברו כמה שנים מאז שוחרר האלבום האחרון של 'פרויקט רילקס', אך יוחי בריסקמן לא הזניח לרגע את הפרוייקט.

בימים אלה רואה האלבום השלישי והחדש של פרוייקט רילקס, כשהפעם צורפו לפרויקט שניים מהקולות הטובים ביותר של המוזיקה היהודית – ברוך לוין ושמחה ליינר.

לא רק שתקבלו את הלהיטים הגדולים ביותר שיש כיום, אלא תוכלו לשמוע אותם יחד עם העיבודים המדהימים של יענקי בריסקמן המוכשר. האלבום החדש הוא האוסף האולטימטיבי ומכיל את השילוב המושלם של הקולות והמוזיקה ולבטח יעזור לכם להירגע בכל סיטואציה.

האלבום מופץ בארצות הברית ע"י חברת ניגון.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מעין עולם הבא: יחיאל שראן במיני-אלבום שבת חדש

הזמר יחיאל שראן משיק מיני-אלבום (EP) חדש וחגיגי בשם "שבת! מעין עולם הבא", הכולל ארבעה שירים מקוריים המביאים לידי ביטוי את החום, הקדושה והאווירה המיוחדת של יום השבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"לזרוח כמו שאני": אליהו רפאל כאין בסינגל חדש המוקדש לאנשים השקופים

הזמר והיוצר אליהו רפאל כאין משיק את הסינגל "לזרוח" – שיר חדש העוסק באמונה עצמית, בזיהוי האור הפנימי ובקריאה להבחין באנשים השקופים בחברה

להאזנה ←