אבישי רוזן לקראת אלבום שני: הייתי בורח

אבישי רוזן - הייתי בורח

הזמר והיוצר אבישי רוזן [16] ממשיך לסלול את דרכו כאמן יוצר, אשר חתום על כל שירי האלבום החדש, אותו הפיק מוסיקלית רמי קליינשטיין.

"הייתי בורח" – הינו הסינגל השני מתוך האלבום החדש, בו חוזר רוזן לשתף פעולה עם המעבד והמפיק המוסיקלי אבי טל. החיבור בין השניים, כבר ניפק בעבר לא-מעט להיטים שזכו להצלחה ענקית. מה שמבטיח לנו, להיט קיץ קצבי אנרגטי ותוסס, שיגרום לכם לזמזמם אותו מהרגע הראשון.

האלבום החדש, שנמצא לקראת הישורת האחרונה. מציג את הצד הבוגר והבשל של רוזן, היוצק מוסיקה אישית הלקוחה מחוויות היום-יום, אל המוסיקה היהודית-ישראלית.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←