שיר חדש של מונה רוזנבלום לעצורי עמנואל • לצפיה

אם אתם לא מנותקים מההוויה החרדית בישראל של השבועות האחרונים, כנראה שגם אתם לא פספסתם את המאבק של הציבור החרדי כנגד מוסדות הבג"ץ על מאסרם של תושבי עמנואל. בין אם אתם בעד ובין אם אתם ממש נגד, תודו שלפחות הרווחנו מזה קצת אקשן מוזיקלי בימים חמים אלו. אמש, בליל שישי התאספו אלפי בחורי ישיבות על יד שערי בית הכלא מעשיהו, כשעל המלאכה המוזיקלית מנצחים זמרים ובעלי מנגנים רבים.

יעקב נחומי הצלם המיתולוגי של אתר החדשות בחדרי חרדים, כבר שבוע שלם עושה ימים כלילות במזג האויר הדביק של אזור רמלה. אבל הכל היה שווה כדי להביא קליפ עדכני של; המלחין והמעבד משה מונה רוזנבלום מרקד עם אקורדיון, ויחד עם הזמר משה וינטרוב מלמדים את קהל המאזינים שיר חדש ומקפיץ. שלא עשני גוי.

צילום: יעקב נחומי | בחדרי חרדים

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←