רפאל דוד בסינגל בכורה: משהו חדש מתחיל

רפאל דוד - משהו חדש

רפאל דוד נולד והתגורר בצרפת. בהמשך עבר להתגורר בלוס-אנג'לס, שם פיתח קריירה בינלאומית. אך הרצון והכמיהה לעלות ולהתגורר בארץ הקודש גברו על הכל ודוד עזב הכל ועשה עליה לישראל.

רפאל דוד מביא עימו 'משהו חדש' אל תעשיית המוסיקה, בזכות יכולת ההגשה הוירטואוזית, ויכולותיו הווקאליות הבלתי-נלאות, שיוצרות תמהיל מוסיקלי ייחודי חדש ומרענן.

"משהו חדש" – סינגל הביכורים של רפאל דוד. שכתב והלחין המוסיקאי והיוצר שרון אבילחק עם מילים הנוגעות ומדברות לכל אחד ואחת ללחן ממכר, בהפקה מקפיצה אנרגטית ותוססת עם מקצבים וסאונדים מיוחדים עליה חתום המעבד והמפיק המוסיקלי דורון אלימלך. מה שמבטיח לנו – 'משהו חדש' בהחלט.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

החדש והאופטימי של רולי דיקמן – ״להביט קדימה״

רולי דיקמן מוציא את הסינגל החדש “להביט קדימה”, שיר מעצים ומלא תקווה, המבקש להזכיר שגם אחרי תקופות מורכבות אפשר לבחור להרים את הראש, להמשיך לצעוד ולהאמין שהטוב עוד מחכה מעבר לפינה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנחם לוי מארח את שמחה פרידמן: "וַיִּבְחַר בְּדָוִד"

בדרך לאלבום מושקע של ניגוני חב"ד, הזמר החב"די מצרפת מנחם לוי, מארח את הזמר החסידי שמחה פרידמן לדואט מקפיץ בו הם מבצעים יחד את הניגון החב"די "וַיִּבְחַר בְּדָוִד"

להאזנה ←