יידל מגיש: ברוך שלום בלסופסקי – בשבילי נברא העולם

brochsholombishvili

אלבום בכורה מושקע במיוחד לזמר והיוצר, ברוך שלום בלסופסקי, בהפקתו של גדול הזמר החסידי, יידל ורדיגר. המסע לאלבום "בשבילי נברא העולם" נמשך 4 שנים ארוכות, כשכל פרט קטן בהפקה מוקפד ומושקע ברמה הגבוהה ביותר.

ברוך שלום מתגלה כברוך כישרונות, לא רק כזמר מגוון, בעל קול חודר לבבות ובעל יכולות ווקאליות מרשימות, אלא גם כמלחין מגוון, 9 מתוך שירי האלבום הוא הלחין בעצמו. כמו כן, הוא גם אחראי לעיבודים העשירים בשיתוף עם יידל ואיש הסאונד המוכשר, אלי לישנסקי.

בהפקה האיכותית משתתפים מיטב המוזיקאים מהשורה הראשונה בארץ ובארה"ב. המעבד האגדי, משה מונה רוזנבלום, אחראי אף הוא לעיבוד של אחד השירים. הזמר והיוצר אהרן רזאל, אחראי לעיבודי מיתר והמעבד הצעיר והמוכשר, יואלי דיקמן, אחראי לחלק מעיבודי המקהלה.

עם צאת האלבום לחנויות, יוצא מתוכו הסינגל "ויכולו", להיט קצבי המשלב דואט בין ברוך שלום ליידל ורדיגר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

באווירת החג: מרדכי שפירא משיק את סינגל חדש – "אש"

השיר, הכתוב כולו באווירת החג ובמסר של אור ותקווה, נכתב והולחן על ידי שפירא עצמו. על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד המעבד והמפיק המוכשר דן קנטר, שיצר יחד עם שפירא המנון חנוכה קצבי

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים אלטר מארח את גדולי הזמר "לחיים חנוכה"

הזמר חיים אלטר יוצא לקריירת סולו, ומשיק קליפ בכורה "לחיים חנוכה" בו הוא מארח צמד שמות מהנחשבים בתעשיית המוזיקה החסידית שמרנית – אהרלע סאמעט וחיים פולק.

להאזנה ←