יידל מגיש: ברוך שלום בלסופסקי – בשבילי נברא העולם

brochsholombishvili

אלבום בכורה מושקע במיוחד לזמר והיוצר, ברוך שלום בלסופסקי, בהפקתו של גדול הזמר החסידי, יידל ורדיגר. המסע לאלבום "בשבילי נברא העולם" נמשך 4 שנים ארוכות, כשכל פרט קטן בהפקה מוקפד ומושקע ברמה הגבוהה ביותר.

ברוך שלום מתגלה כברוך כישרונות, לא רק כזמר מגוון, בעל קול חודר לבבות ובעל יכולות ווקאליות מרשימות, אלא גם כמלחין מגוון, 9 מתוך שירי האלבום הוא הלחין בעצמו. כמו כן, הוא גם אחראי לעיבודים העשירים בשיתוף עם יידל ואיש הסאונד המוכשר, אלי לישנסקי.

בהפקה האיכותית משתתפים מיטב המוזיקאים מהשורה הראשונה בארץ ובארה"ב. המעבד האגדי, משה מונה רוזנבלום, אחראי אף הוא לעיבוד של אחד השירים. הזמר והיוצר אהרן רזאל, אחראי לעיבודי מיתר והמעבד הצעיר והמוכשר, יואלי דיקמן, אחראי לחלק מעיבודי המקהלה.

עם צאת האלבום לחנויות, יוצא מתוכו הסינגל "ויכולו", להיט קצבי המשלב דואט בין ברוך שלום ליידל ורדיגר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד ממשיך לנגן את זה בסינגל חדש

לאחר שני סינגלים מצליחים, מגיע קליפ בכורה! אלחנן אלחדד מציג את "תנגן את זה" סינגל חדש וסוחף, אותו הלחין כמיטב המסורת. העיבוד וההפקה המוזיקלית של שמואל כהן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

לוי יצחק כהן מגיש: ניגון ההתקשרות

לכבוד י-י"א שבט, יום הסתלקותו של הרבי הריי"צ ויום קבלת הנשיאות של הרבי, הזמר החב"די לוי יצחק כהן משחרר את 'ניגון ההתקשרות' – שיר חסידי מרגש שמבטא את החיבור העמוק והנצחי של החסידים לרבי.

להאזנה ←