אפי גרין שר לזכר שלושת החטופים: נחמו נחמו עמי

אפי גרין - נחמו עמי

אפי גרין כבר למעלה מ10 שנים מעורר קהילות בבתי ספר, בתי כנסת, וישיבות בארץ ובארצות הברית. הסגנון הייחודי שלו מדבר אל הנשמה בשיר המיוחד הזה לזיכרונות של גיל-עד שר, נפתלי פרנקל, ואייל יפרח. האחדות בעמנו בתקווה ותפילה לחזרה בטוחה של "בנינו" הייתה לא פחות מהיסטורי. בזכותם, אנחנו מקווים לשמור על אחדות כזה וסופו סוף להביא את הגאולה.

במבט לאחור, אולי הנחמה על האובדן שלהם, היא האחדות העצומה שהביאו לעמנו. שיר משמעותי זה נועד לתת מענה לכאב של האובדן שלהם, וגם תקווה לעתיד יותר טוב.. נחמו נחמו עמי.

עם עיבודים יפים וקולות רקע של ארי גולדווג, וגיטרות של אבי סינגולדה, הניגון מתאים במיוחד לתקופה שאנו מתקרבים אליה, שלושת השבועות של אבלות על חורבן וגלות. אנו מקווים שזה יהיה השנה המשיח עצמו יבוא להציע לנו נחמה האמיתית!

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←