שנתיים לאיחוד החרדי והסרוג: מיליון וחצי צפיות

צמד ילד

צמד ילד, הלא הם דביר תיק ודניאל קרייטנברגר, השילוב המוזיקלי של סרוג וחרדי, תיק מפ"ת הבורגנית, וקרייטנברגר מקרית ספר. כבר שנתיים בשוק שמופיעים המון.

לפני שנה הקליטו גרסת כיסוי לשיר "מתנות קטנות" של רמי קליינשטיין. עד היום מיליון וחצי צפיות ביו טיוב, לפני 3 חודשים הוציאו קאוור ל״מודה אני״ של עומר אדם – שזכה עד כה לחצי מיליון צפיות.

לרגל המאורע חגגו שנתיים למיזם בסומסה הכשרה למהדרין ברמת גן, בהשתתפות ההורים והאחים/חיות והמנהל האישי אריה הנץ, בהמשך הגיעו גם אנשי הצוות של ״צמד״ והרימו "לחיים" עם הילדים והוריהם, ביניהם גם המוזיקאי ישי לפידות שמפיק אותם מוזיקלית.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"קברי הצדיקים" – סנדי דינקל משיק גרסה ווקאלית

עם תחילת ימי הספירה, מגיש סנדי דינקל ביצוע ווקאלי ללהיט שלו "קברי הצדיקים". השיר עוסק בזיקה המתמשכת של עם ישראל בעיקבתא דמשיחא לצדיקים ולקברי הצדיקים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'עושה השלום': דיויד טויב ורפאל מדמון עם גרסה ווקאלית

הדואט המוצלח של הזמר המזרחי רפאל מדמון והזמר החסידי דיויד טויב – "עושה השלום" – אותו כתב והלחין דוד יצחק המוכר מפרוייקט 'שירת התהילים', כעת בגרסה ווקאלית.

להאזנה ←