שנתיים לאיחוד החרדי והסרוג: מיליון וחצי צפיות

צמד ילד

צמד ילד, הלא הם דביר תיק ודניאל קרייטנברגר, השילוב המוזיקלי של סרוג וחרדי, תיק מפ"ת הבורגנית, וקרייטנברגר מקרית ספר. כבר שנתיים בשוק שמופיעים המון.

לפני שנה הקליטו גרסת כיסוי לשיר "מתנות קטנות" של רמי קליינשטיין. עד היום מיליון וחצי צפיות ביו טיוב, לפני 3 חודשים הוציאו קאוור ל״מודה אני״ של עומר אדם – שזכה עד כה לחצי מיליון צפיות.

לרגל המאורע חגגו שנתיים למיזם בסומסה הכשרה למהדרין ברמת גן, בהשתתפות ההורים והאחים/חיות והמנהל האישי אריה הנץ, בהמשך הגיעו גם אנשי הצוות של ״צמד״ והרימו "לחיים" עם הילדים והוריהם, ביניהם גם המוזיקאי ישי לפידות שמפיק אותם מוזיקלית.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מרדכי שפירא חדש לפורים: "עד דלא ידע"

"עד דלא ידע" החדש, משלב מנגינה חגיגית עם וייב פורימי עכשווי עם עומק רוחני נדיר, מיועד לכל מי שמחפש בחגיגות הפורים לא רק שמחה, אלא גם משמעות.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של שי וינר: "תן לי"

"תן לי" הוא שיר- תפילה אישי ועמוק, שבו וינר פונה ישירות אל ריבונו של עולם ומבקש כוח, אומץ וכיוון. לעיתים, וכבר היו דברים מעולם – אדם שמגיע אל התהילה, עלול לפספס את הנקודה שייעד לו ה'

להאזנה ←
אלבומים חדשים

ה"עולמות" של פיני איינהורן באלבום חדש!

"עולמות" הוא מסע בין הנקודות המוזיקליות של פיני 2026, האלבום שמחולק ל3 עולמות שונים, נוסע בין רגש עמוק לבין עולמות הדיפ-האוס, ועד לטראנס חסידי לוהט, ומביא את המאזין ללב של פיני

להאזנה ←