שנתיים לאיחוד החרדי והסרוג: מיליון וחצי צפיות

צמד ילד

צמד ילד, הלא הם דביר תיק ודניאל קרייטנברגר, השילוב המוזיקלי של סרוג וחרדי, תיק מפ"ת הבורגנית, וקרייטנברגר מקרית ספר. כבר שנתיים בשוק שמופיעים המון.

לפני שנה הקליטו גרסת כיסוי לשיר "מתנות קטנות" של רמי קליינשטיין. עד היום מיליון וחצי צפיות ביו טיוב, לפני 3 חודשים הוציאו קאוור ל״מודה אני״ של עומר אדם – שזכה עד כה לחצי מיליון צפיות.

לרגל המאורע חגגו שנתיים למיזם בסומסה הכשרה למהדרין ברמת גן, בהשתתפות ההורים והאחים/חיות והמנהל האישי אריה הנץ, בהמשך הגיעו גם אנשי הצוות של ״צמד״ והרימו "לחיים" עם הילדים והוריהם, ביניהם גם המוזיקאי ישי לפידות שמפיק אותם מוזיקלית.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מקהלת הילדים NYBC בסינגל מקפיץ – "Take Off The Mask"

עם כניסתו של חודש אדר וההכנות לחג הפורים בשיאן, מקהלת הילדים המצליחה מניו יורק, ה-New York Boys Choir, משחררת סינגל חדש ואנרגטי בשם "Take Off The Mask" (הסירו את המסכה).

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבירם שוקרון מציע לכם: "מיליון דרכים"

"מיליון דרכים" הוא הסינגל השלישי מתוך האלבום, בו ממחיש שוקרון משאלה המשותפת לכולנו – למצוא את הדרך אל הקב"ה, בבחינת "דרשנוך, הימצא לנו".

להאזנה ←