מרדכי גרנביץ' בסינגל חדש, אופטימי וישיר: שוב

מרדכי גרנביץ - שוב

הזמר והיוצר הייחודי מרדכי גרנביץ', בן 32 גדל והתחנך בבית דתי בפתח תקווה, סיפור חייו הוביל אותו לחיות זמן מה בגוש קטיף. ולאחר ההתנתקות עבר להתגורר בגליל, אז החל להקליט שירים יחד עם חברו הטוב המוזיקאי הראל טל, השניים הקליטו 15 שירים ברמת סקיצות שיצאו באופן אקראי כשנה לאחר מכן וזכו לאהדה רבה בקרב הקהל החילוני והדתי בארץ ומסביב לעולם.

שנה לאחר מכן, הוא הקליט שני שירים יחד עם המוזיקאי המוערך אברהם טל, השירים לא שוחררו באופן רשמי למדיה , אך אחד מהם "רוצה כיוון" עלה לרשת. לפני כשנה החל לעבוד על אלבום הבכורה יחד עם המפיק דוד ליפשיץ האלבום כולל 10 שירים מקוריים, שנכתבו לאורך השנתיים האחרונות, חלק מן השירים משלבים טקסטים מן המקורות, העטופים במעטפת מוזיקלית עדכנית ועכשווית.

"שוב" הוא הסינגל הראשון של מרדכי גרנביץ' מתוך אלבום בכורה עליו הוא שוקד יחד עם המפיק המוזיקלי דוד ליפשיץ. השיר בסגנון רוק רך מלודי ונוגע מתכתב היטב עם הטקסט האישי העוסק בהרהורי הנפש, תהיות, נפילות וחזרה לאחור מתוך התבוננות אופטימית אך ישירה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מקהלת הילדים NYBC בסינגל מקפיץ – "Take Off The Mask"

עם כניסתו של חודש אדר וההכנות לחג הפורים בשיאן, מקהלת הילדים המצליחה מניו יורק, ה-New York Boys Choir, משחררת סינגל חדש ואנרגטי בשם "Take Off The Mask" (הסירו את המסכה).

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבירם שוקרון מציע לכם: "מיליון דרכים"

"מיליון דרכים" הוא הסינגל השלישי מתוך האלבום, בו ממחיש שוקרון משאלה המשותפת לכולנו – למצוא את הדרך אל הקב"ה, בבחינת "דרשנוך, הימצא לנו".

להאזנה ←