יואלי קליין ושייע גרוס מבקשים רחמים בסינגל חדש

יואלי קלין - לבקש רחמים

הזמר החסידי יואלי קליין והמלחין שייע גרוס בלהיט חדש – "לבקש רחמים". השיר הולחן במקור על ידי ר' שלמה קרליבך עם המילים המרגשות מתוך תפילת הימים הנוראים. הצמד המצליח השמיע את השיר בסוכתו של גרוס בזיץ ספונטני שהפך לביצוע ארוך של שלוש שעות בהם חשו כל הנוכחים בהתרוממות נפש עזה.

לפני כמה שבועות ביקרו קליין וגרוס את הרב קלמן גולדשמידט, אחד מהמשפיעים החשובים בחסידות ברסלב שחלה במחלה קשה ומצבו מוגדר סופני אך הוא מסרב לנטוש את השמחה שאופפת אותו. קליין וגרוס ביצעו את השיר 'לבקש רחמים' וההתעוררות הגדולה שחשו כל הנוכחים הביאה אותם להחלטה לגשת אל אולפן ההקלטות ולהקליט את השיר בצורה מקצועית לרפואתו של הרב גולדשמידט.

"לבקש רחמים" עובד בכישרון רב על ידי המעבד יענקי כהן ובהשתתפות מיטב הנגנים מהשורה הראשונה בישראל. לביצוע ועיבוד הקולות אחראית מקהלת "מלכות" המצוינת.

השיר הוקלט לרפואתו של הרב קלונימוס קלמן בן רחל לרפואה שלמה בתושח"י.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

ר' חזקי וייס באלבום חדש: "הוד שבהוד"

מאחורי הפקת האלבום עומד מוישי יאקאב ושייע גרוס, שלקח את הלחנים הכי אותנטיים של ר' משה יחזקי' וייס, וחיבר אליהם את את מיטב השמות במוזיקה החסידית

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי לרנר בסינגל חדש וקצבי: "היום הגדול"

הזמר והיוצר האנרגטי אבי לרנר משיק את "היום הגדול" – סינגל חדש, קצבי וסוחף, שמביא את אווירת השמחה, הריקודים והרגעים המיוחדים שכל אחד מייחל להם.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

חיים ישכיל מטיס אתכם עם "טאטע שכוייח"

חיים ישכיל משחרר את הלהיט החדש "טאטע שכוייח". השיר, שכולו אמונה, שמחה וטקסט שיושב בול על הכרת הטוב לקב"ה, מגיע עם הפקה מוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←